2777
2789
عنوان

چرا این طوری کرد هنوز تو شوکم

274 بازدید | 15 پست

هفته پیش دیدیم چراغ عقب ماشینمون شکسته اون روز همسایه ط دوم نبودن فقط ما بودیم و ط سوم،بعد شوهرم رفت زنگشون و زد ک بپرسه شما زدین چراغ و شکستین مرد همسایه تا درو باز کرده بدون سلام و اینا با عصبانیت ب شوهرم گفته چی میخای؟چی کار داری؟بعد شوهرم سلام و اینا کرده و پرسیده ،مرده گفته خبر ندارم بعد صدای زنش اومده ک میگفت من و پسرم با عجله میرفتیم بیرون آینه بغل خورده ب چراغ ماشینتون ،بعد مرده گفته خسارتشو میدیم و درو بسته،حالا امروز شوهرم رفت دم درشون بپرسه شما چراغ و میخرین یا خودم بگیرم مرده هر چی از دهنش درومده ب شوهرم گفته 🤔 

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست پیش گرفته پس نیفته

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه

زنش و پسراش و میبینیم با ادب سلام و اینا خودشم میدیدیم یه سلام و یه علیک میکردیم و تمام نمیدونم سر چی توپش پره

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
فقط آینه بغل چطور میخوره به چراغ عقب؟!!🙄

همین و بگوو

تو در وهمسایگی یه چراغ این حرفا رو نداره

شوهرمم اول نمیخاست بره میگفت ارزش نداره من و پسرام گفتیم حداقل معلوم بشه کی زده

دست پیش گرفته پس نیفته

خیلی بی ادب ب شوهرم گفته عرضه نداری ب مدیر ساختمون زنگ بزنی ،صداتو روزنت بلند میکنی🤔شوهرم گفته مسائل داخل خونه من ب تو چ ربطی داره،😆

از شارژ ساختمون کمش کن  تا بقیه مجبورش کنن بده

نه بابا شوهرم فرداش رفت ۱۳۰۰خرید،