2777
2789
عنوان

مرگ های عجیب یامشکوک+گمشدن های مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 17044 بازدید | 128 پست
بچه ها من نمیخام قضاوت بکنم ولی سما الان یه ساله گم شده تو این یه سال فقط پدرش اومده جلوی دوربین حرف ...

خواهرش توی نی نی سایت کلی تاپیک زد وتلاش کرد برای پیدا کردن خواهرش

شاید مادرش حال روحیش خوب نبوده 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ببخشید واقعا نمی‌دونم برای این ماجرا باید خندید یا تاسف خورد... اما فقط یه ترک می‌فهمه معنی ای ...

شمام ترکی عزیزم

بر بالشی که از مرگ پرنده ها پُر است، نمیتوان خوابِ پرواز دید!
😂😂😂😂

گناه قلب آدم رو سیاه میکنه مثل سنگ میشه دیگه هیچ اثری نمیگیره. فقط مرگ انسانهارو از غفلت بیدار میکنه ولی افسوس که اون موقع دیگه کار از کار گذشته و چیزی رو نمیشه جبران کرد 

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
خواهرش توی نی نی سایت کلی تاپیک زد وتلاش کرد برای پیدا کردن خواهرش شاید مادرش حال روحیش خوب نبوده&n ...

اون که ثابت نشد خودشه یا نه؟؟بعدشم اون اوایل بود بعدش چرا با پدرشون همکاری نکردن؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
هرکی میشنوه و حتی خانوادش همه هنگ هستن از این زن ازدواجشون مال زمانی بوده که کمیته به زور میگرفت عق ...

چه کمیته ای؟ تو چه شرایطی دو تفر رو به زور عقد میکردن؟

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤