2777
2789
عنوان

مرگ های عجیب یامشکوک+گمشدن های مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 17044 بازدید | 128 پست

بچه ها من نمیخام قضاوت بکنم ولی سما الان یه ساله گم شده تو این یه سال فقط پدرش اومده جلوی دوربین حرف زده تو اینستا استوری و پست گذاشته وخیلی کارای دیگه پس چرا مادرش .خواهرش .برادرش کاری نکردن یا کردن من خبر ندارم ؟..

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراباخوندن کامنتاترسیدم من....🤔

منم یچوری شدم تپش قلب گرفتم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
وای  من چرا خودم رو میزارم جای مادر اون بچه      خدا به هیچکس نشون نده

آره واقعا 😔😔

حتما همش ب این فکر می‌کنه بچش ذره ذره خورده شده😔😔😔

من دوست ندارم این جور چیزا تعریف کنم 

ولی گفتم واسه مامانایی ک حواسشون ب بچهاشون نیست 

لطفا هررررررجایی میرید همه حواستون ب بچه باشه 😢😢😢

پسر عموی بابام گم میشه تو جووونی  ۳۰ سال بعد تو مشهد پیداش میکنن شانسی  با خانوادش قهر ک ...

ماهم هم چین مورد مشابهی داریم خیلی عجیب بودبرام اونم تو ججوونی گم شد والان میگن مشهدپیداشده

Putain tout ce qui me rappelle lui

دختر جوان شب قبل عروسیش فوت میکنه مادرش میگفت یه شب توخونه خودش ک وسایلاشو با ذوق چیده بود نخوابید،فقط ۱۷سال داشت😭

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

یه خانومی از اقوام خیلی دور  

۳تابچه داشت 

۲تا دختر و یه پسر که دختر و پسر بزرگش ازدواج کرده بودن واین خانم جداشد 

و گویا بعد چندسال با یه آقایی دوست شده بوده و قصد ازدواج داشته که یهو غیبش زد و آب شد رفت تو زمین 

دخترش خیلی براش گریه و زاری کرد خیلی دنبالش گشت و پیداش نکردولی پسرش بیخیال بود دختره به داداشش شک می کنه و یه بار که داداشش مست بوده از زیر زبونش می کشه که مامانشو داداشش با همکاری باباش کشته و تو یه زیرپله تو یه اتاقک نگهبانی تو یه باغ بیرون شهر دفن کرده 

بعدا دختره به داداشش یه عالم پول و طلا باج میده که جای دقیق دفن مامانو بگو و بعد ۶ماه رفت سراغ مامانش و پیداش کرد 

جالب اینکه بعد ۶ماه جسد زنه هنوز تازه ی تازه بود و پزشکی قانونی علت مرگو خفه شدن اعلام کرد که با پیگیری های پزشکی قانونی و پلیس و اثر انگشت ها معلوم شد پسرش با باباش مادرشو خفه کرده 

یه سال بعد دختره از غصه ی مادرش سرطان گرفت و فوت کرد 

اونم با ۳تابچه ی کوچیک 

......

خواهر زن عموم خیلی خیلی خوشگل بود با یه اقایی دوست بوده که مغازه دار بوده وقتی فهمیده بود زن داره رفته بود دم مغازش کا همه جیو تموم کنه مغازرو آتیش زده بود البته به ما اینجور گفتن که دختره خودکشی کرده!ولی همه ی فامیل گفتن پسره مغازه ودختررو باهم اتیش زده بیمه بوده خودش داخل مغازه نمونده

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›