2777
2789
عنوان

مرگ های عجیب یامشکوک+گمشدن های مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 17044 بازدید | 128 پست
از دختره خبری نشد ؟؟؟ هیچ اطلاعاتی نداری . ۲۶ تیر ماه میشه یکسال فکر کنم از گم شدن سما میگذره

ن هیچ خبری نیست

خیلی عجیبه

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار ایشون اینه ک میره ب مغازه ها و ...مشاوره میده ک چطوری تبلیغ کارشون رو بکنند ومشتری جذب کنند و... ...

ملت زود قضاوت میکننن .

کمی فکر نمیکنن

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

این قضیه برا ۳۰ سال پیشه 

روستای پدریم 

یه آقایی که میگن خییلی بداخلاق بوده و خیلی خانواده رو اذیت میکرده..‌‌ 

یه شب خانوادش یعنی زن و بچه هاش میکشنش اول میزنن بی هوش که میشه تیکه تیکه میکننش اهر جنازس پیدا نشد چون هر تیمش رو یه جا انداخته بودن و جک و جونور ها خورده بودن احتمالا...من هنوز یادمه دورهمی های فامیل که شروع میشد از قتل این طرف حرف زدن چه خوووف عجیبی مجلس رو می‌گرفت فکر کنم طرف ۶ تا بچه داشت که بزرگترینش ۱۶ ساله بود  شما تصور کن چند روزی طرف محو میشه همه روستا دنبالش آخرش بچه آخر که حدود سه چهار ساله بوده تو حرف های بچگیش تو بازی لو میده که بابا رو فلان کردیم...

وااای یا صاحب صبر. خدا شاهده الان که دارم میگم با وجود این همه ستااال و هزار بار تعریف کردن موهام سیخ شد 

وای واقعا داره زندگی میکنه ‌  چیجوری قیافه شوهرشو تحمل میکنه 😑

میگن چندین ساله شوهره همش میگه بیا حق و حقوقت رو میدم اضافه تر هم میدم (وضعش خوبه) جدا شیم زنه راضی نمیشه و دیوونه بازی درمیاره

برادرهاش پدرش همگی میگن ما پشتتیم جداشو ، پدره حتی ارثیه ی این دخترش رو قبل همه داد که نگه مشکل مالی دارم جدا نمیشم

هیچکس نمیدونه چرا با اینهمه خفت داره زندگی میکنه. حتی جونش هم داشت از دست میداد یعنی شوهره داشت میکشتش باز داره زندگی میکنه

من که ندیدم ولی میگن تو عروسی ها مهمونی ها از یقه شوهره اویزونه دائم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
ن هیچ خبری نیست  خیلی عجیبه

چقد همون موقع ک خبرمنتشرشد همه ناراحت بودن 

سخته ازدست دادن بچه اونم این شکلی اخه معلوم نیست زندست یا ن

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤
ن هیچ خبری نیست  خیلی عجیبه

خیلی خیلی عجیبه . 

دزدی شده . قتل اتفاق افتاده . یا خدایی نکرده دختره فرار کرده . خب باید خبری میشد . ولی اصلا هیچ خبری نیست . دوربین ها هم حتی نگرفتن 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
میگن چندین ساله شوهره همش میگه بیا حق و حقوقت رو میدم اضافه تر هم میدم (وضعش خوبه) جدا شیم زنه راضی ...

وای خدا 😑😑😑😑😑😑 مگه میشه 

وای خدا 😑😑😑😑😑😑 مگه میشه 

هرکی میشنوه و حتی خانوادش همه هنگ هستن از این زن

ازدواجشون مال زمانی بوده که کمیته به زور میگرفت عقد میکرد

اینام ازدواجشون این مدلی بوده 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
شاید اینجوری داره شوهره رو ازار میده

خودش بیشتر ازار نمیبینه ‌ 

شوهره یه بار این کارو انجام داد بار دوم اسون ترا براش

شاید اینجوری داره شوهره رو ازار میده

به قیمت جون و اعصاب و جوونیش؟؟ شوهره داشت میکشتش.

والا بازم منطقی نیس هیچ ادم عاقل و نرمالی اینکارو نمیکنه

هرکی میشنوه و حتی خانوادش همه هنگ هستن از این زن ازدواجشون مال زمانی بوده که کمیته به زور میگرفت عق ...

😑😑😑😑😑 پوف واقعا از این داستان مغزم قفل شد

به قیمت جون و اعصاب و جوونیش؟؟ شوهره داشت میکشتش. والا بازم منطقی نیس هیچ ادم عاقل و نرمالی اینکارو ...

یه روز زنه بیاد نی نی سایت ارشاد میشه 😑😑😑

یه روز زنه بیاد نی نی سایت ارشاد میشه 😑😑😑

😂