2777
2789
عنوان

مرگ های عجیب یامشکوک+گمشدن های مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 17044 بازدید | 128 پست
استارتر از کجا فهمیدین که مجبورش کرده دست بزنه بعد شوهره رو چیکارکردن 

بچه هاش بزرگ بودن درحد13_14سال 

هیچی سرچهل روز زن گرفت

شوهرعمم ترسید گفت صداشو درنیارید

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤

مرگ مامان بزرگم هم عجیب بود 

هیچ مشکل خاصی نداشت اصلااا هیچی 

فقط ساییدگی زانو 

خیلی هم خوشگل بود یعنی فوق العاده خوشگل بود مامان بزرگم دوست سفید گرد چشمای سبزه سبز رنگ چمن 

یکهو زمین گیر شد هرچی دکتر اینور اونور بهترین جاها اصلا اصلا مشخص نشد مشکلش چیه 

فقط یه بار یکی اومد همین ک مامان بزرگمو دید گفت چشم زخمه 

تا ۳ ماه بیمارستان بستری بود انواع آزمایش روش انجام دادن ولی مشخص نشد مشکلش چیه 

فوت کرد :( 

الان همه میگن چشم زخمه😣😣😣یا همون چشم نظر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اصفهانیم بنده خدا بعد چندوقت دوباره کارش رو شروع کرده انقدر بعضیا ک نمیشناسن و نمیدوننند انگ به ...

وای خداااا

واقعا از دختره خبری نشد دیگه 

من خیلی پیگیر بودم ‌ از چهره پدره مشخصه ادم درستی هستن .

جذب فالور چیع مگه تبلیغ میکنه بیچاره

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
وای واقعا داره زندگی میکنه ‌  چیجوری قیافه شوهرشو تحمل میکنه 😑

نترس الان کلی هم حتما شوهره داره سرش منت میزاره که با اون وضع سوختگی داره تحملش می‌کنه .... برگ هام زرد شد😐

چندسال پیش تو شهرمون پسره تو کافه کار میکرده و ب زنش خیانت میکرده یه شب ک مست بوده میره خونه زنش بخاطر خیانتاش باهاش بحث میکنه اینم میزنه دختره بیچاره رو میکشه تو حیاط خلوت خونه دفن میکنه 

دیگه بقیشو یادم نیس چطور لو میره ک دختره رو کشته ولی بعدش پسره رو گرفتن زندان بود 

بله اصفهانیم بنده خدا بعد چندوقت دوباره کارش رو شروع کرده انقدر بعضیا ک نمیشناسن و نمیدوننند انگ به ...

سلام همشهری مابودن

سمیرم

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
هم محلیمون شیشه میزنه پسرشو دار میزنه بعداز این که موادش میپره میبینع پسرشو کشته خودشم دار میزنه

اخ اخ اخ 

هم محلی ما پسره ۱۴ ساله با داداش ۱۲ سالش دعوا میوفته سر خرگوش . میگه خرگوش منو دست نزن . بعد واسه اینکه داداششو بترسونه رفت با یه طنابت گردنشو بست به درخت خودشو دار زد 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
وای خداااا واقعا از دختره خبری نشد دیگه  من خیلی پیگیر بودم ‌ از چهره پدره مشخصه ادم درستی هس ...

کار ایشون اینه ک میره ب مغازه ها و ...مشاوره میده ک چطوری تبلیغ کارشون رو بکنند ومشتری جذب کنند و....بل دخترشون باهم کار میکردن

بعدد از این ک دخترشون گم شد دیگ کار نکردند

حالا دوباره تو اینستا شروع ب کار کردن بعد از مدتها

الان کسایی ک نمیشناسند توی مجازی برید کامنتایی ایشون رو بخونید یه عالمه نیش و زخم زبان زدند ک تو برای جذب فالور این کارو کردی

درحالی ک ما میدونیم ایشون واقعاااا برای پیدا کردن دخترش همهههه کاری کرد و.....

الانم اگ کار نکنه خب کی خرج زندگیشو بده

وای یکی از همشهریامون بازم شیشه میزنه دوتا پسراش میبره کنار اب کوچیکه رو جلوی بزرگه میکشه میندازه تواب

بزرگه رو ک خواسته خفه کنه انکار ک بچه خودشو ازدست باباهه نجات میده میبینه داره تقلا میکنه سرش میکنه زیر اب میکشتش

پلیس ک گرفتش بازداشت بود 

توتشیع بچه هامادره میگه من اونوهم مبکشم اجیم اونجابوده میگه پدرشوهرش گرفت کتکش زد گقت من همین ی دونه پسردارم کشت ک کشت و ازادش کردن ولی زن طلاق گرفت

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤
سلام همشهری مابودن سمیرم

از دختره خبری نشد ؟؟؟ هیچ اطلاعاتی نداری .

۲۶ تیر ماه میشه یکسال فکر کنم از گم شدن سما میگذره