2777
2789
عنوان

چرا من انقد احساساتی ام

145 بازدید | 9 پست

ظاهرم خیلی سرده 

همع فکر میکنن بی احساسم 

اما از عمد خودمو سرد نشون میدم که کسی نفهمه خیلی با احساسم و سواستفادع نشه ازم 

این پسره که ازش خوشم میاد همکلاسیمه 

من اول اصلا هیچ حسی نداشتم بهش، نسبت بهش بی تفاوت بودم. انقد خودش تلاش کرد و جلب توجه کرد منم میدونستم سنی نداره و تازه دانشجو شده از عمد سرد برخورد کردم تا بیخیال شه چون خودمو میشناسم خیلی احساساتیم و آسیب میبینم. 

بعدش که فهمید سردم خیلی دلش شکسته بود و قهر بود منو میدید راهشو کج میکرد بخودش اصلا نمیرسید. 

وقتی میدید یکی دیگه از پسرای کلاسمون هم بمن توجه میکنه بیشتر بهم میریخت. 

منم اعصابم خورد شد کم کم بهش علاقمند شدم اما اون دیگه خسته شده بود 🥲 

هعی الانم ک دانشگاه تموم شد 

ازونموقع کار نکردم( تدریس میکنم) 

اصلا انگیزه و تمرکز ندارم🥲 دوستامم متوجه شدن 🥲 لاغرتر هم شدم 🥲 

امروزم عزمم رو جزم کردم کلاس بگیرم به دانش اموزم خبر دادم اما انقد حالم بد بود که حتی بهش خبر ندادم لغوه 

خب من چه مرگمه😭😭

حالم از این همه  احساساتی بودن بهم میخوره 

منم احساساتمو سعی میکنم بروز ندم توی جمع ولی نتیجه نمیده خوش به حالت که بقیه فکر میکنن سردی 

البته جدیده اینکارو نمیکنم چون از بس بهم گیر میدن و من باید اصلاح شم و فشار رومه نمیخوام اینکارو کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تو احساساتی ترم انقدری ک وقتی تبلت بچگیم خراب شد تا سالیان سال وقتی میدیدمش فقط گریه میکردم حت ...

من یبار پریود بودم کلیپسم خراب شد گریع کردم میگفتم بهش عادت کردم چرا خراب شد 🥲