2777
2789

آبان

خانم

اول صلوات بفرست خواب بد میبینی آدم وحشی آدم بد میبینی حتی خواب مرده هاتونم میبینی ایمانتو قوی کن دشمن داری ولی نمیبینیش چشاش بزرگه بینی بزرگه داره و زنه حتی چونه ی بزرگ شر میخاد بشه تقصیر دشمنته شر میکنه مار زرده اعوذب الله تو خیلی خوبی مهربونی بهت میگن بخیلی ولی نیستی مهربونتر از تو نیست خیلی فکر میکنی میدونی چجوری مراقبت کنی ا خونه و دوستات انرژی خوبی داری ی فرج از خدا داری تورو ستاره روشن میبینم ی غریبه خانواده شوهر یا بچت پشتته نگران نباش خبر خوب از ماه قوس و ماه حمل داری کارت شمع روشن داری نیتت خوب باشه شادی داری اونی ک گفتمت دشمنته صورتش درازه احساس تنهایی و غربت میکنم غصه تو قلبت داری انشالله اشنا میبینی اگه ناراحتی یا جدایی داری قراره درست شه برمیگردی اگه ازدواج نکردی عشق جدید هست یا بازگشت ب رابطه یا خونه داری اینبار ساکت نمیشی اینبار آماد مواجه ای مهم نیست کیه هرجور رفتار میکنن رفتار کن نامه ای برات دارم

ازدواج خواستگاری برای مجردا 

متأهلان اگه بچت یا هرکی ازت دوره قراره ببینیش یا حامله میشی عشق جدید رابطه دوباره میبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذر رو هم بگو 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

اردیبهش 

کسی که ماه آذره اذیتت میکنه ی خبر بد برات داره تو فالت چاقوی زیاد هست خبر بد داشتی الان خیره بگذریم  از یه ادم بهمن ماهی خبر خوب بهمنی برات خوبه ممکنه هم باهاش ارتباط داشته باشی ا اکو ازدواج یا رابطه ای ک کامل نشده یا ازدواج کردی و راحت نیستی یکی تو خوابته بهشم فک میکنی ازش دوری کن دشمنه و جنین داری حامله ای فروردین‌ برا تو بهترین دوستخبدن درد پا درد یا سردردت از چشمهچشم پشت خونته حرف پشت خودت و خونت زیاده قلبت تپش داره درد میکنه

اشک میبینم خیره شبا گریه نکن ا فامیلات ناراحتیدشمن داریک مث خفاشه دنبالتهولی دوستات فامیلات پشتتو نجاتت میدمو اینکه ممکنه تو حامله نباشی یکی ک برات عزیزه باشه ک خوشحال میشی براش هرچی کاشتی قراره نتیجش بگیری