2777
2789
🥺🥺

اسفند

میخای بری مسافرت اشتیاق داری جادوگر برات دراومد تغییرش میدم درموردش حرف نزنیم بهتره تو منتظر خیری خبری یا امری هستی چیزی ک میخای میخای بکاری خونه بسازی موفق میشی دشمن داری بهت نزدیکه دور نیست زنه شروریه شایدم مردیه ک تو خوابتم میاد خیر نمیخاد برات علکی توروت میخنده گولشو نخور تو خودتو کمک میکنی از غمت درمیای داری خودتو از چشم میشوری سفر داری یه شخص عزیز یا اهلتو میبینی خودتو تو اینه میبینی ولی ناراحتی تو خوشکلی ولی خودتو میبینی یکی دیگرو میبینی یکی که بیشتر از عمرش عمر کرده ناراحته هیچوقت دعا کردن رو توقف نکن تار.ر.وتت. خوبه هیجان داری شخصی ک پیشت مریضه و ناراحته قراره خوب شه حامله میشی ممکنه برد بزرگ داری نامه برای تو:حس میکنی تنهایی شانس با فامیلا و نزدکات نداری کلا ناراحت بودی برگشت داره خیر میبینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسفند میخای بری مسافرت اشتیاق داری جادوگر برات دراومد تغییرش میدم درموردش حرف نزنیم بهتره تو منتظر ...

واییی خیلی حرفات درست بود 

میتونی بهم شخصی ف.ال بدی 

قیمتش چنده؟!

استاترچرارفتی ماہ مھرم بگواینقدرکلافم حالم بدہ یکی لایکم کنہ

مهر

تو ناراحتی استرس داری دائما اینطوری کسایی که اذیتت کردن بهت طعنه میزدن آشناهاتان بهت نزدیکن از گوشت و خونتن کار خوب میکنی ولی یادت نمیکنن مهربونی ولی لیاقت ندارن هرکیو بلا بردی کمک کردی ب چشمش نیومد تو همیشه بهتر از اوناییخرید یا تعمیر یا جابه جایی خونه داری عشق علاقه جدید اگه ناراحتی برگشت ب عشق یا نامزد میبینم مواجه داری سردرد از حرف مردم داری تو شاه زمانه ی خودتی رویا ها و فکرات تعییر نمیکنه برد داری تو انتخابات یا هرچی آدمای دورو هست دورو نه ده رو جلوت یچیز پشتت یچیز لباس گرگ پوشیدن مراقب باشید حس میکنی ی قرینه وجود داره بعًضی مواقع حتی نمیزاره نماز بخونی یه غریق تو زندگیته از بقیه دورت میکنه خرابت میکنه مراقب باش آرزو میکنم همچین ول کنی و زندگی جدید بسازی این هفته تو قوی تر از همیشه ایی خودت اینو میگی ی شخص عشق تو زندگیته یا هرچی بازم بهت اخطار میدم مواظب باش عکس نده ب کسی دارو معده یا هرچی میخوری برا آزمایش بده نامه براتو:تو همیشه حس میکنی تنهایی و هستی شریکت ولت نمیکنه نگران نباش گدشته رو ول‌کن زندگی جدیدتو بساز