بچها یکی از بچها کلاس استوری گذاشته تقریبا عاشقانه بعدش منو تگ کرده بود از این مدل که فقط برای خود طرف میره تگ شده
بعد منم لایک کردم و گفتم چه متن قشنگی
الان پیام داده عه مگه تو تگ شدی؟😑😐
الان من چی بگم یه جواب بگید 🥲💛
"تنهایی" به اندازهی دخانیات باعث مرگ و میر میشود! تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره. بیاید با هم دوست باشیم:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اشتباه تگ کرده فک میکنم چیز بدی نگفته که بخوای جوابشو بدی
ینی هیچی کنم فقط سین بزنم؟
"تنهایی" به اندازهی دخانیات باعث مرگ و میر میشود! تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره. بیاید با هم دوست باشیم:)