2777
2789
عنوان

لطفا دختر دارا بیان -خواهش میکنم

693 بازدید | 14 پست

ما هممون دختریم و نوه هامونم دخترن 

همش دوست داشتم بچم پسر بشه 

نه به  خاطر حرف مردم 

کلا از دختر داری و سختیاش خیلی خسته شدیم 

میدونم تربیت و بزرگ کردن پسرم هزار تا سختی داره ولی همش تو دلم پسر میخواسم 

امروز رفتم سونو که گفت دختره 

نمیخوام ناشکری کنم 

قطعا در درجه اول سلامتیش برام مهمه ولی حس میکنم یکم نیاز به حرف زدن دارم تا بتونم با این موضوع کنار بیام 

کیا شرایط منو داشتین و راحت تونسین با این حس کنار بیاید 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

من عمم ۳تا پسر داشت یه عمم ۶ تا دختر اون که ۶ تا دختر داشت یه شهر دیگه بود یه روز اومد خونه بابابزرگم وحال یکی از دختراش بد شد به اون که پسر داشت گفت آجی شربت داری گفت ما فقط شربت پسرونه داریم از این اتفاق حدود ۳۰ سال گذشت برا همه پسراش رفت برا دخترا عمم شوهر نکردن و پسراش معتاد شدن و.....دخترای اون عمم هر ۶تاشون خوشبخت شدن یه روز اون که پسر دار بود گفت کاش هر کدوم ۳تا دختر کور میشدن اما پسر نمیشدن و معتاد واینا بشن 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

منم شرایط شما رو داشتم 4 تا دختری و فقط یه نوه پسری داریم منم رفتم سونو گفت دختر

درصورتی که قبل سونو با توجه به علائمم حدسم پسر بود و چون پسر خانواده همسرم نداشتن دوست داشتم پسر باشه

ولی وقتی سونو گفت دختره همونجا گفتم خدا رو شکر تا الان که دارمش هزار بار براش می میرم اصلا پسرم به چشم دیگه نمیاد

بازم میگه خدا رو شکر دختر دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم فرقی نداشت ولی از رفتار شوهرم میفهمیدم پسر دوس داره وقتی سونو گفت دختره هیچ عکس‌العملی نشون نداد حس کردم ناراحته همه داداشاش پسر دارن چنتا،خلاصه الان دخترم ده ماهشه جون شوهرم به دخترم وصله اگه حتی ی کوچولو تب کنه شوهرم از خواب و خوراک میفته ،تا حالا چنین پدر ودختری ندیدم این ی ذره دختر چیکار نمیکنه براش

نیاز نیست چیزی بگیم که آروم بشید بچه چه دختر و چه پسر نیاز به تربیت داره و تربیت شون سخته 

پس به جای این دعا کنید سلامت باشه چون جنسیت مهم نیست❤❤

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

مبارکه بسلامتی و دل خوش

حالا ما بر عکس شماییم، همه ی نوه ها پسرن، خودمم سه تا پسر دارم، خداروشکر 

منم از پسرداری خسته شده بودم🙄😊

که سومی هم خداروشکر پسر شد😊

هر چی خدا میده حتما صلاح هست والا سومی اینقدر شیرینه که انگار بعد هفت تا دختر بدنیا اومده😅

مطمئن باش بدنیا بیاد با صدتا پسر عوضش نمیکنی😍😍

خدا بهت ببخشه 💚

ان شاء الله بچه ی بعدیت پسر باشه🥰

دختر نعمته و پسر رحمت حتما خدا صلاحی دیده که فعلا بهتون پسر نداده ، 

نمیدونم والا آدم تو حکمت خدا میمونه 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
من عمم ۳تا پسر داشت یه عمم ۶ تا دختر اون که ۶ تا دختر داشت یه شهر دیگه بود یه روز اومد خونه بابابزرگ ...

امیدوارم دخترم عاقبت بخیر بشه 

جوری که حس این روزام رو فراموش کنم و روزی هزار بار خداروشکر کنم

مبارکه بسلامتی و دل خوش حالا ما بر عکس شماییم، همه ی نوه ها پسرن، خودمم سه تا پسر دارم، خداروشکر ...

انشالله 

چی بگم والا 

آدم تو کار خدا میمونه 

انگار به وقتایی با بنده هاش لج میکنه

من خودم فرقی نداشت ولی از رفتار شوهرم میفهمیدم پسر دوس داره وقتی سونو گفت دختره هیچ عکس‌العملی نشون ...

من شوهرمو و خونوادش همشون دختر دوست دارن 

چون نوه پسر دارن 

ولی من خودم همش فکر میکردم پسره 

از بس بقیه هم میگفتن پسره انگار عادت کرده بودم

انشالله  چی بگم والا  آدم تو کار خدا میمونه  انگار به وقتایی با بنده هاش لج میکنه

فقط بگو خدایا شکرت

خدا لج نمیکنه، ما نمیدونم چی در انتظارمونه

بارداری برام دعا کن، این روزا خیلی محتاج دعا هستم💚😘

منم شرایط شما رو داشتم 4 تا دختری و فقط یه نوه پسری داریم منم رفتم سونو گفت دختر درصورتی که قبل سون ...

امیدوارم منم کنار بیام با موضوع 

واقعا دختر داری سخته 

مامانم بیچاره پوستش کنده شد تا دختراشو سالم و صالح بزرگ کنه 

جالبه که ما رژیمم داشتیم 

البته همسرم چون دختر دوست داشت رعایت نکرد 

ولی نشد که نشد

فقط بگو خدایا شکرت خدا لج نمیکنه، ما نمیدونم چی در انتظارمونه بارداری برام دعا کن، این روزا خیل ...

مرسی عزیزم

انشالله هر چی میخوای خدا بهت بده