منشی دکتری که قبلاً هم میرفتم ا میگم واقعا قبلاً اینقدر پوستش خوب نبود (البته پوستش سفید بود قبلا )اما دیروز که دیدمش واقعا پوستش عالی شده بود هم خیلی صاف و شاداب و هم سفید تر شده بود یعنی چه کار کرده؟
خب ازش می پرسیدی هم ذوق می کرد،،هم به سوالت می رسیدی.
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
احتمالأ یا فیشال رفته یا یه مدت روتین روشن کننده و شفاف کننده داشته یا هایفو مزوژل اینا ...
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
یکی از بچه ها کلاسمون پوست بدی داشت بعدی مدت ندیده بودمش دیدمش خیلی پوستش صاف و روشن شده بود تعجب کردم اخه این همه پوست تغییر کنه خیلی پوستش بد بود ازش پرسید م چیزی خاصی نگفت ،منم نمیدونم چیکاز میکنن یهویی از این رو ب اون رو میشه من خودم پاکسازی پوست میرم ولی معجزه ک نمیشه فقط صورت تمیزمیشه