2777
2789
عنوان

زن و دختر باارزش تر این حرفاست😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 118 پست
ابدا نمیگم حق نداره. خود من عاشق همسرمم ولی دختر به خاطر همین احساسات قرار نیست خودشو انقد کوچیک کنه ...

دختر ملکه نیست یه انسانه مثل پسر 

نه پسر باارزش تر از دختره 

نه دختر باارزش تر پسره 

هممون انسانیم و هیچکس قرار نیست کوچیک بشه 😐🤝🏽

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابدا نمیگم حق نداره. خود من عاشق همسرمم ولی دختر به خاطر همین احساسات قرار نیست خودشو انقد کوچیک کنه ...

این که خوبه دختره چند روز پیش تاپیک زده بود چه جوری به رلم درخواست رابطه بدم 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
بیشترش درست بود ولی اون قسمت خواستگاری به نظرم چه دختر چه پسر حق ابراز احساساتشون رو دارن  اگ ...

مثل اعترافی که دخترا برای رضا گلزار کردن و نتیجه اش فقط حرص خوردن ما شد😁

عزیزم مرد ها ذاتا صفت مقتدر بودن یا غرور و بزرگ‌منشی دارن. تو بعضی خیلی خفیفه و بعضی بخاطر اشتباهات دخترا شدید میشه. 

این به نفع ما نیست که این باب بشه که ما باید سمت اونا بریم. 

حق ابراز علاقه رو فقط به مرد هایی که فهمیده هستن داریم وگرنه اکثر مرد ها فقط هوایی میشن فکر میکنن واقعا از ما سر تر هستن. 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
پسر برای ازدواج قدم برداره میشه کار خوب ولی اگه دختر اون کارو انجام بده میشه کار تحقیر آمیز؟ عجب

از کل مطلب همینو برداشت کردی؟پسرا ذاتشون اینجوریه که از دخترایی که پیشقدم میشن زود سرد میشن و حتی اگه ازدواج هم کنن اون دختره تا آخر عمر تحقیر میشه تو اون زندگی 

لا إله إلّا اللّه
چیزایی که تو تاپیک گفتید ربطی به خیانت نداره  بد بودن خیانت رو همه قبول دارن، اما چیزایی ...

بله اینو درست میگید چیزی که همه توافق کنن بده پس نباید عادی سازی شه. منم دقیقا برای همین خواستم دوستان بدونن بعضی چیزا واقعا ظلم به ما زن هاست و نیتر به این اتفاق نظرات داره تا ظلم به زن ها باب نشه

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
مثل اعترافی که دخترا برای رضا گلزار کردن و نتیجه اش فقط حرص خوردن ما شد😁 عزیزم مرد ها ذاتا صفت مقت ...

@نی_نی_یار_3    

ایشون دارن تفکر مردسالارانه شونو تو سایتی که خواننده کم سن زیاد داره نشر میدن لطفا تاپیکو تعطیل کنید تا به بیراهه نکشه🚶🏿‍♀

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
از کل مطلب همینو برداشت کردی؟پسرا ذاتشون اینجوریه که از دخترایی که پیشقدم میشن زود سرد میشن و حتی اگ ...

اینطور نیست دوست عزیز.

اندازه موهای سرم از این مورد خاص میشناسم که عاشقانه زندگی میکنن.

قرار نیست که دخترا به اولین خواستگار جواب بله بدن صرفا بخاطر اینکه توسط پسر انتخاب شدن از بین چندتا ...

اگر اونی که خودش میخواد هیچ وقت نیاد چی ؟ باید بشینه دعا کنه یا جلب توجه کنه تا طرف ازش خوشش بیاد ؟ 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 
مثل اعترافی که دخترا برای رضا گلزار کردن و نتیجه اش فقط حرص خوردن ما شد😁 عزیزم مرد ها ذاتا صفت مقت ...

آخه بحث گلزار کلا فرق داره😂

یه سلبریتیه طرفداراش طیف سنی 10 سال تا 15 هم هستن گاها

باب شدن نه ولی به نظرم نباید تابو شمرده بشه و اینکه درسته آدم اول باید مطمئن بشه طرفش از درک و فهم مناسب برخورداره 

بعد پاپیش بذاره

چه زن چه مرد

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
خواستیم ادای خارجی ها و با فرهنک بودن در بیاریم تر زدیم به خودمون 

دقیقا... البته همه جا کسایی هستن روی اشتباهاتشون اسم های زرنگی و اینا بزارن