2777
2789
عنوان

زن و دختر باارزش تر این حرفاست😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 118 پست
همه ی ما هم انتخاب میکنیم عزیز ... ما فقط قرار نیست پیشقدم شیم. وگرنه در صورتی که پسر خواستگاری بیاد ...

اگر اونی که می‌خوایم نیاد چی ؟ اگر اونی که دوسش داریم هیچ وقت نفهمه ما ازش خوشمون میاد چی ؟ تا وقتی نگیم نه تکلیف ما روشنه نه طرف مقابل 

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به همین طریقی که شما میگی زندگی میکنم به پسرا رونمیدونم تا این سن با کسی دوست نشدم ولی دریغ از یک کیس خوب هر کی سنتی میاد به درد نخورن و همون جلسه ی خواستگاری مشخصه‌گوش به فرمان مامانشونن الان تو فامیلمون هر پسر خوبی که ازدواج کرده با دوست دخترش بوده زندگیشونم خوبه. دختر عمه امم مثل منه خواستگارای اونم سنتی به درد نخور. کم کم به این نتیجه دارم میرسم غرور زیادم رو بذارم کنار.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
اگر اونی که خودش میخواد هیچ وقت نیاد چی ؟ باید بشینه دعا کنه یا جلب توجه کنه تا طرف ازش خوشش بیاد ؟& ...

اهان پس عقل حکم می‌کنه وقتی خواستگار باب میلش نیومد بره بیوفته دنبال پسرا 

لا إله إلّا اللّه
اگر اونی که خودش میخواد هیچ وقت نیاد چی ؟ باید بشینه دعا کنه یا جلب توجه کنه تا طرف ازش خوشش بیاد ؟& ...

😂😂😂😂😐😐😐🗿🚶🏿‍♀حق

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
اهان پس عقل حکم می‌کنه وقتی خواستگار باب میلش نیومد بره بیوفته دنبال پسرا 

ما دنبال هیچکس نمیوفتیم فقط میگم درک کنید یه دختر ممکنه یه پسری رو دوست داشته باشه نه کلی پسر ! در مورد هرزه صحبت نمیکنم دارم در مورد یه دختر حرف میزنم که یه نفر رو دوست داره ، تکلیف چیه اگر اون پسر هیچ وقت نفهمه این خانم دوسش داره ؟ چیکار باید کرد ؟ 

همینا میان هر دفعه تایپیک میزنن چه دعا و جادویی بلدین بخونم تا فلانی بیاد سمتم

یا یکی شوهرخوبی داره میگن وای چه خوش شانس بوده معلوم نیست چیکار کرده و حسودیا شروع میشه

خب بخاطر اینه که ی گوشه خونه نشستین منتظرین یکی بیاد شمارو بگیره😐😂

پسر برای ازدواج قدم برداره میشه کار خوب ولی اگه دختر اون کارو انجام بده میشه کار تحقیر آمیز؟ عجب

آره چون همین الان داریم می‌بینیم.... 

دختر ها برای اینکه آسیب نبینن باید ارزش خودتون رو بدونن، باید غرور داشته باشن. 

ولی اگه پسری این صفات رو داشته باشه از نظر من غلطه

پسری که مغرور باشه صفت خوبی نداره ولی برعکس برای زن ها بخاطر حفظ ارزش و منافعشون غرور داشتن  فوق العاده است. 

این جنبه ذاتی داره... برای زن و مرد متفاوته. 

چون جنس مذکر یه زمینه پیدا کردن اقتدار کاذب رو داره، 

و جنس مونث نباید این اجازه رو بهش بده

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
همینا میان هر دفعه تایپیک میزنن چه دعا و جادویی بلدین بخونم تا فلانی بیاد سمتم یا یکی شوهرخوبی داره ...

دقیقا انگار حتما باید یکی بیاد مسئولیت مارو قبول کنه یا مارو بهره انگار کالا هستیم