2777
2789
عنوان

زن و دختر باارزش تر این حرفاست😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 118 پست
خب تفاوت نظر من و شما همینه چه بسیار ازدواج های سنتی که به طلاق ختم شد و چه بسیار ازدواج های مدرن ک ...

صد البته آدم خوبی انتخاب نکنیم به طلاق میکشه. ولی گفتم که از اساس مخالفم و  قبل ازدواج مناسب نمیدونم ارتباط با پسر رو... هرچند که چند نفر با همین روش خوشبخت باشن ولی مهم عموم مردمن

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
صد البته آدم خوبی انتخاب نکنیم به طلاق میکشه. ولی گفتم که از اساس مخالفم و  قبل ازدواج مناسب نم ...

الان عموم مردم مدرن ازدواج میکنن و خداروشکر هم خوش بختن

شما اصرار داری بگی این سبک ازدواج بَده و همه همون کاری رو بکنن که من کردم 

در صورتی که هر کس حق انتخاب داره و یه نسخه رو نمیشه برای همه پیچید 

رابطه دوستی با رعایت چارچوب و حریم مشخص به شرط بالغ ( فکری ) بودن طرفین هیچ موردی نداره

شما چون مذهبی هستید مخالفید، وگرنه دلیل دیگه ای ندارید 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان عموم مردم مدرن ازدواج میکنن و خداروشکر هم خوش بختن شما اصرار داری بگی این سبک ازدواج بَده و هم ...

خب اشتباهتون همینه عزیزم همدم مردم برعکس مدرن ازدواج نمیکنن چون گفتم دوستی ها طبق آمار 80 درصد ختم ازدواج نمیشه..

بعد این اصلا حرف من نیست مشاور ها هم همینو میگن، و همینطور جالب بود یه روانشناس غربی هم چند وقت قبل دیدم دقیقا همینو گفت اگه بخواید میذارم کلیپش رو... 

الانم من اصلا حرف قرآن و حدیث نزدم که بگم از جنبه مذهبی مخالفم. من از جنبه عقلانی دارم این روش رو رد میکنم. نمیگمم مثل من باشن، ولی دقت کنن.. 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

عزیزم حرف دل ما رو زدی

دختران سرزمینم عزیزانم قدر و شأن شما خیلی بالاست ارزون خودتون رو نفروشین

من یک زنم آزادی ام را دوست دارم       ایرانی ام آبادی ام را دوست دارم       هم مادر و مادربزرگم خانه دارند      این شغل مادرزادی ام را دوست دارم       درشهر آزادی اسیر این و آن است       در خانه ام آزادی ام را دوست دارم     ⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩❇️⁩     شمایی که ادعا میکنی دینت انسانیته متاسفانه باید بگم همونم نداری میتونم بهت ثابت کنم 🙂
خب دیگه منم میگم اویزون نباشید تو اون تاپیک میگفتن خیلیم خوبه اونایی که اینکارو نمیکنن ساده ان البت ...

احساسات یک دختر خیلی لطیفه نباید بازیچه دست مردان هوسران بشه

خریدار احساسات شما فقط میتونه یک مرد متعهد و وفادار باشه که به عنوان همسر وارد زندگی شما شده

در غیر اینصورت فقط اون دختر هست که داره ضربه میخوره

من یک زنم آزادی ام را دوست دارم       ایرانی ام آبادی ام را دوست دارم       هم مادر و مادربزرگم خانه دارند      این شغل مادرزادی ام را دوست دارم       درشهر آزادی اسیر این و آن است       در خانه ام آزادی ام را دوست دارم     ⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩❇️⁩     شمایی که ادعا میکنی دینت انسانیته متاسفانه باید بگم همونم نداری میتونم بهت ثابت کنم 🙂
خب تفاوت نظر من و شما همینه چه بسیار ازدواج های سنتی که به طلاق ختم شد و چه بسیار ازدواج های مدرن ک ...

چرا روشش مهمه   منی که بدون هیچ پیش زمینه ای وارد زندگیم شدم و از همسرم محبت دیدم خیلی بهش دلگرم میشم و تو مشکلات حواسم پرت جاهای دیگه نمیشه و تمرکزم روی حل مشکل زندگیم هست اما اگر کسی قبلا چندتا محبت رو در مدلهای مختلف تجربه کرده و حالا ازدواج کرده اول اینکه دیدش به مردها بی اعتماده

دوم اینکه محبت همسرش رو باور نداره اگرم باور داره این محبت نمیتونه دلگرمش کنه چون قبلا از این محبتها زیاد تجربه کرده و ضربه خورده

سوم اینکه تو مشکلات زندگی سریع ذهنش میره سمت اون افرادی که قبلا باهاشون بوده و فیلش یاد هندوستان میکنه و برای سرپوشی روی کار زشتش برای خودش صدجور توجیه درست میکنه که همسرم فلانه  بهم محبت نمیکنه  من حق دارم بهش خیانت کنم و...

عزیزم حرف دل ما رو زدی دختران سرزمینم عزیزانم قدر و شأن شما خیلی بالاست ارزون خودتون رو نفروشین

💓💓

چرا روشش مهمه   منی که بدون هیچ پیش زمینه ای وارد زندگیم شدم و از همسرم محبت دیدم خیلی بهش دلگر ...

لزوماً هر کسی که مدرن ازدواج می‌کنه با چند نفر نبوده! 

و اینکه خیانت ربطی به نوع ازدواج نداره

خانم هایی که سنتی ازدواج کردن و به قول شما فقط محبت یه مرد رو دریافت کردن هم میتونن خیانت کنن! پس اصلا حرف خیانت رو پیش نکشید که منطقی نیست

در کل حرف هاتون منطقی نیست چون براش میشه مثال نقض آورد و نتونستید دلیل قانع کننده ای برای اشتباه بودن ازدواج مدرن بیارید، 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

لزوماً هر کسی که مدرن ازدواج می‌کنه با چند نفر نبوده!  و اینکه خیانت ربطی به نوع ازدواج نداره ...

من تجربه شخصیم و چیزی که در اطرافم دیدم رو گفتم

شما چی؟؟؟ چه دلیل قانع کننده ای دارین که این مدل هیچ ضربه ای به دختر و احساسات پاکش نمیزنه؟

من تجربه شخصیم و چیزی که در اطرافم دیدم رو گفتم شما چی؟؟؟ چه دلیل قانع کننده ای دارین که این مدل هی ...

یعنی الان هر کسی سنتی ازدواج کرد هیچگونه ضربه ای به احساسات پاکش وارد نشد؟! همشون خوشبخت شدن؟ 

شما میخواید یه نسخه رو برای همه بپیچید، چون تعصب بیجا دارید 

من نه، برای یه عده سنتی مناسبه برای یه عده مدرن 

صلاح مملکت خویش خسروان دانند!!!

یعنی الان هر کسی سنتی ازدواج کرد هیچگونه ضربه ای به احساسات پاکش وارد نشد؟! همشون خوشبخت شدن؟  ...

باشه   موفق باشی

واقعا گل گفتی عزیزم 😘 تاپیکت عالیه 😍💓🙏

قربونت مهربونم😘