2777
2789
عنوان

تو سرچ اینستای گوشی شوهرم ....

1036 بازدید | 44 پست

دیشب تو قسمت سرچ اینستای گوشی شوهرم چیزای ناحوری دیدم وایییییییی اصلا باورم نمیشه که شوهرم اون‌ چیزارو سرچ کرده باشه تو این ده سالی که ازدواج کردم اصلا پیش نیومده ،ازدیشب ازش بدم اومده همش فکرم درگیره که چرا اینکارو کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش پرسیدم کی اینکارو کردی گفت مال چندروز پیش، گفتم خونه بودی؟گفت نه مغازه بودم بیکاربودم اونارو سرچ ...

ولی خب سعی کن بینتون ناراحتی پیش نیاد چون اکثر مردا توهمچین مواقعی میپیچونن میگن دستم خورده یابهونه میارن

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

حریم شخصی👌

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ پاک کن اینستاشو با همون ایمیلی که تو کروم شوهرت هست خودتون با همون ایمیل برو ه ...

گوشیش رمز نداره کلا هرازگاهی میرم سرک میکشم اما دیشب تااونارو دیدم تعجب کردم اصلا اهل سرچ کردن اینحور چیزا نبود اگه تو اینستا میومد میدیدو رد میشد اما اینکه بخواد سرچ کنه نه