2777
2789
عزیزم منم بچم لاغره چکار کنم خب 😭 دیگران حرف واسه گفتن دارن همیشه . قد و وزن ارثی هس ب خودمون میرن ...

اخی میدونم 

درکت میکنم😔

بقیه حس‌میکنن وقتی بچه طرف لاغره مسئولیتشو خوب انجام نمیده یا نمیرسه 

درصورتی ک کاملا اشتباهه 

بچه ای ک‌میخوره اذیت نداره ولی امان از اونی ک نمیخوره پیرت‌میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده برای وزن بچم باید چی کار کنم دخترم سه ماه و نیمه است و وزنش حدود ۶ کیلو هست هم بهداشت هم متخص ...

واقعا کمه؟؟؟

پس دختر منو چرا بهداشت میگه خوبه

در صورتی که همه میگن خیییلی ریزه میزه هست😥

شرمنده برای وزن بچم باید چی کار کنم دخترم سه ماه و نیمه است و وزنش حدود ۶ کیلو هست هم بهداشت هم متخص ...

عزیزم شاید رفلاکس پنهان داره 

تو‌خواب‌میخوره شیر؟؟؟؟؟ 

اخی میدونم  درکت میکنم😔 بقیه حس‌میکنن وقتی بچه طرف لاغره مسئولیتشو خوب انجام نمیده یا ن ...

دقیقا میگن تنبلی ب بچت غذا نمیدی . مگه میشه ندیم ؟ افتاده رو دور دندون تازه وزنم کم میکنه . بیچارم کرده یعنی . 

دقیقا میگن تنبلی ب بچت غذا نمیدی . مگه میشه ندیم ؟ افتاده رو دور دندون تازه وزنم کم میکنه . بیچارم ک ...

بزار بگن

والا بمنم گفتم‌قدشو 

اومدم نشستم گریه کردم😔😔😔ولی الان میبینم مردم همیشه حرف واس گفتن دارن 

کاش یک گروه تو همین سایت تشکیل میدادین برای مادرایی که بچه ۱/۵  تا ۲/۵ دارن  اونجا باهم مشورت میکردیم.

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
عزیزم شاید رفلاکس پنهان داره  تو‌خواب‌میخوره شیر؟؟؟؟؟

نه تو خواب که اصلا نمی خوره فقط وقتی بیداره الان از دیشب اصلا دیگه سینمو نمیگیره بس که گریه کردم دیگه چشمام جایی رو نمیبینه نمیدونم چی کار کنم