2777
2789
پسر من خودش نمیگه  مثلا بهش میگیم بگو بابا میگه  این طور نیست خودش شوهرمو صدا کنه بابا&n ...

عزیزم بچه منم اینجوریهههه 

فک کنم نمیشناسه 😅😅😅

ولی با اسباب بازی هاش بازی کردنی میگه ماما بابا

ولی بگیم ماما کیه میاد سمت من 

عزیزم‌ تو نت نمودار رشد پسر زیر دو سال سرچ کنین. پسرتون قد و وزنش خوبه

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده برای وزن بچم باید چی کار کنم دخترم سه ماه و نیمه است و وزنش حدود ۶ کیلو هست هم بهداشت هم متخص ...

چقد سخته. شیرو با سرنگ بده بهش

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
بزار بگن والا بمنم گفتم‌قدشو  اومدم نشستم گریه کردم😔😔😔ولی الان میبینم مردم همیشه حرف واس گ ...

اره بابا دهن رو نمیشه بست ... والا حرفای بقیه اذیتم نمیکنه خودم یکم حرصی و زود جوشم و غصه میخورم .ببین من بچه چاق و تپل نمیخواما فقط میگم کاش رو نمودار پیش میرفت 😑

عزیزم بچه منم اینجوریهههه  فک کنم نمیشناسه 😅😅😅 ولی با اسباب بازی هاش بازی کردنی میگه ...

پسر منم همرو میشناسه مثلا میگیم گوشی رو بده خاله یا مامان میاره میده ولی اصلا صدا نمیکنه 

خیلی نگرانم

سلام منم الان میخواستم برا دخترم تاپیک بزنم ۶ ماهگی وزنش ۷ کیلو بود فردا ۷ ماهش تموم میشه  ا ...

والا پسرمنم زیر یکسال وزنش اصلا بالا نمیرفت 

چون رفلاکس پنهان داشت هرچی میخورد یا بالا میاورد یا هم‌نفخ میشد 

اشتهاور اینا میدی بهش عزیزک؟

پسر منم همرو میشناسه مثلا میگیم گوشی رو بده خاله یا مامان میاره میده ولی اصلا صدا نمیکنه  خیلی ...

والا پسرمنم همونجوره 

نگران نباش 

منم نگران بودم

ولی باهاش زیاد بازی میکنم تا زودتر بتونه حرف بزنه توام همین کارو‌بکن 

زیاد حرف بزن باهاش شعر بخون 

چقد سخته. شیرو با سرنگ بده بهش

به خدا اگه قورت بده حاضرم بدم 

با قاشق و قطره چکون هم امتحان کردم یا اصلا دهنشو باز نمیکنه یا تو لپش نگه میداره هرچی فوت کنم تو صورتش فایده نداره چند دقیقه نگه میداره بعدش تف میکنه باور کن گریمو در آورده بس که بد شیر میخوره حالا تا دیروز میگفتم مهم نیست حداقل یکم شیر خودمو میخوره لابد زود سیر میشه دیگه اما از دیروز دیگه لب به شیر من نمیزنه حتی تو خوابم که میام نزدیکش روشو اون ور میکنه و گریه میکنه نمی دونم چیکارکنم عاصی شدم

سلام منم الان میخواستم برا دخترم تاپیک بزنم ۶ ماهگی وزنش ۷ کیلو بود فردا ۷ ماهش تموم میشه  ا ...

عزیزم وزن یک محدوده داره پس اگر بااون نمودار رشد تولدش پیش بری میبینی رو کدوم نمودار هست . من چون تجربه دارم میدونم که به این وزنها خیلی اهمیت نده اگر توقف رشدنداره چند گرم پایین و بالا مهم نیست .انقدر بچه بعد یکسال و دوسال مریض میشه و لاغر میشه دور  از جون همه بچه ها. خودتو حرص نده ولی رو همون نمودارش پایش کن

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
نه تو خواب که اصلا نمی خوره فقط وقتی بیداره الان از دیشب اصلا دیگه سینمو نمیگیره بس که گریه کردم دیگ ...

اخی عزیزم

پسرمن ولی توخواب‌میخوره 

خیلیم میخورد ولی رفلاکس داشت اصلا بالا نمیرفت وزنش 

بعد یکسالگی خود ب خود درس شد