2777
2789
عزیزم وزن یک محدوده داره پس اگر بااون نمودار رشد تولدش پیش بری میبینی رو کدوم نمودار هست . من چون تج ...

عزیزم چقدر سخت 

بچه داری سخت هست چه برسه به این که اذیت هم کنن 

عزیزم وزن یک محدوده داره پس اگر بااون نمودار رشد تولدش پیش بری میبینی رو کدوم نمودار هست . من چون تج ...

نسبت به وزن تولد خوب رشد کرده ولی پیش بقیه عین جوجه میمونه 

هر کی هم منو دیده گفته چرا دخترت این همه کوچولو مونده

چن روز پیش یکی میگفت تو رو خدا بهش برس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسبت به وزن تولد خوب رشد کرده ولی پیش بقیه عین جوجه میمونه  هر کی هم منو دیده گفته چرا دخترت ا ...

این حرفها تا بزرگی هست عزیزم دلتو قوی کن فقط وزن و قد و دورسرش رو روی نمودار رشد دائم وارد کن و رشدش رو کنترل کن

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
نسبت به وزن تولد خوب رشد کرده ولی پیش بقیه عین جوجه میمونه  هر کی هم منو دیده گفته چرا دخترت ا ...

😔😔😔😔

خدا لعنت کنه 

وقتی میگن نمیرسین انگار دنیا رو سره ادم اوار میشه 

ولی نمیدونن نمیخوره و‌اذیت میکنه🥺

عزیزم چقدر سخت  بچه داری سخت هست چه برسه به این که اذیت هم کنن

واقعا امان از مریضی 😭خدا از همه بچه ها دور کن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

خب پس‌وقتی خوب‌رشد کرده و‌زیر خط نیس پس نرمالهه

خودتو اذیت نکن

منم‌اذیت میکنم میگم‌قدش رشد نمیکنه فلانه بهمانه 

اخرشم میبینم دارم خودمو نابود میکنم وگرنه بچم داره رشدشو میکنه 

نگران نباشید بچه اولم رشد وزنیش کم بود حتی در طول یک ماه هیچی اضافه نمی کرد یکبار وزنش اومد زیر نمودار رشد دور سرش زیاد نمیشد از بهداشت فرستادن دکتر عکس گرفت گفت خوبه خلاصه کم اشتها بود  تو مدرسه هم هر موقع از بهداشت برا قد و وزنشون میومدند نامه می دادند ببرش پزشک تغذیه خلاصه این بزرگ شد تو سن بلوغ رشدش عادی و خوب شد رسید به همکلاسیاش  .تو مدرسه همیشه جزء شاگرد زرنگا بود .اردیبهشت هم عروسیش بود یه عروس با نمک.

از این حرفا به منم خیلی زدند یه کم بهش برس .اهمیت ندید .

برای احتیاط ببرید چکاپ بشند ولی وقتی همه چیز سالمه دیگه بی خود استرس نداشته باشید

چیزی که پزشکا به من می گفتند این بود که رشد قدی چون خوبه مشکل خاص نداره برای وزنش

به خدا اگه قورت بده حاضرم بدم  با قاشق و قطره چکون هم امتحان کردم یا اصلا دهنشو باز نمیکنه یا ...

عزیز برو بهداشت از مراقب سلامت و کارشناس تغدیه شون مشاوره بگیره. چون اینیکه شما میگی خیلی جدیه. شاید بچه مشکل بلع داره

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
خب پس‌وقتی خوب‌رشد کرده و‌زیر خط نیس پس نرمالهه خودتو اذیت نکن منم‌اذیت میکنم میگم‌قدش رشد نمیکنه ...

با همین‌میزان شیری که میخوره رشدش خوبه؟ خب پس نگرانی نداره خواهر. همین بسشه دیگه

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
خداروشکر  الان ازدواج کردن؟  

بله اردیبهشت امسال عروسی کرد .

کارت رشدش هست تا حالا عکس نفرستادم نمی دونم چطوریه واگرنه می فرستادم ببینید تا زیاد از حد نگران نباشید البته من الان  یه پسر ۱۶ ماهه دارم وزن وقدش شبیه بچه شماست تقریبا.