2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=297964611]عزیزم برا وزنش اشتها اور‌بده[/QUOTE اشتهاش خوبه ولی راه زیاد میره یه جانمیشینه همش ...

اهان اینم هست 

پس توام‌نگران نباش❤️اگ بخوره کم‌کم وزنشم میره بالا

خداروشکر اخه یکی از فاکیلامون بچمو‌ددی گفت قدش کوتاهه 🥺🥺🥺🙁 منم نگران شدم وگرنه همه چی‌دست خدا ...

فامیلتون بی خود کرد بدم میاد از اینایی ک دائم میگن بچه فلانه بهمانه،،منم دخترم ماه قبل ک بردم ۱۵ماهش بود قدش۷۹ وزنشم۸.۶۰۰بود

چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید😊♥️

نه خوبه

دیروز پسرم بردم واکسن ۱۸ ماهگی ، وزنش ۹۵۰۰ قدش ۷۸ . گفت خوبه . تازه خیلی نگران بودم دکترم بردم گفت طبیعیه  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
خداروشکر اخه یکی از فاکیلامون بچمو‌ددی گفت قدش کوتاهه 🥺🥺🥺🙁 منم نگران شدم وگرنه همه چی‌دست خدا ...

عزیزم منم بچم لاغره چکار کنم خب 😭 دیگران حرف واسه گفتن دارن همیشه . قد و وزن ارثی هس ب خودمون میرن دیگه

شرمنده برای وزن بچم باید چی کار کنم دخترم سه ماه و نیمه است و وزنش حدود ۶ کیلو هست هم بهداشت هم متخصص اطفال میگن وزنش خیلی کمه ، اصلا خوش خوراک نیست به شدت کم شیر میخوره اگه یکم بدنم یا لباسم بو بده شروع میکنه به عوق زدن و شیر نمی خوره روزی دوبار میرم حمام ولی بازم ادا در میاره شیر خشک هم نمی خوره با بازی و هزار جور ادا اطوار شاید دو درجه بخوره امروز اینقدر از دستش گریه کردم که چشمام باز نمیشه علاوه بر کم خوراک بودنش بسیار هم کم خوابه الا از ۴ صبحه یکسره بیداره شب هم ساعت دو خوابیده یعنی من تو شبانه روز نهایت یک یا دو ساعت بتونم بخوابم رسما دارم دیوانه میشم😭