2777
2789

مجردا فکر میکنن چاره تنهایی ازدواجه اما واقعا تنها تر میکنه ادمو ازدواج...کسایی که درجریان زندگیم هستن میدونن شوهر بی محبت و بی اخلاقی دارم فقط وقتی ...به کار میفته میاد طرفم بعدش هم دیگه اصلا منو نمیبینه

تو خونه جای توجه و محبت حرفایی ازقبیل حیوان بی خانواده گوسفند پدرسگ میشنوم ...شوهرم از رده اجتماعی خوبی هم هست و توی مردم خیلی عزت احترام داره همه فک میکنن فرشتس حتی خانواده خودش میگن تو خوشی زیر دلت زده فکرنمیکنم درطول روز۱۰ثانیه به من نگاه کنه یکسره سرش توگوشی وقتی صداش میزنم میگه گوهتو بخور کلا لال میشم...میگم ببر بیرون حوصلمون سررفته میگه تو ولگرد خیابونی هستی ...وقتی مجبور هم باشه باهام بیاد بیرون بافاصله صد متر ازم‌راه میره و میدوه مبادا بگم چیزی قشنگه یا ...

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

کوچیکترین توجه و محبتی بهم نمیکنه ...صدرحمت به همخونه...منم چند روزیه نمیزارم نزدیکم بشه چون واقعا نمیتونم ...استفاده شو بکنه و باز بی محلم کنه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه انگلی هست این ذره ذره تورو میکشه

قلبم که هیچ سراسر وجودم یخ زده .دارم کم کم از بین میرم

خدا کمکت کنه

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

جالب اینجاس خیلی دردمو بهش گفتم خیلی گفتم توجه کن درست رفتار کن درست حرف بزن ...اصلا انگار نمیخواد زندگیمون خوب باشه بدتر میره تو فاز و قهر میکنه ...انقد خواسته مو گفتم احساس بی ارزشی میکنم تصمیمگرفتم دیگه باهاش حرف نزنم در این مورد ...اگه منو دوست داشت خودش تلاش میکرد

یا جدا شو یا برو روانپزشک روانشناسی چیزی نابود میشی دیدم ک میگم

بچه هام چی پس ...جداشم رنگشون هم نمیبینم..‌.مشاوره هم پول ندارم

با این شرایط چطور میخوای تحمل کنی عزیزم یا جدا شو یا برید پیش روانشناس

نمیاد میگه من خودم روانشناسم