2777
2789
۲ سا

ای خدااا😭

پس حق داری

ولی شاید برگرده خدارو چه دیدی

من بعد از سه سال کات کردم بهش گفتم چطور فراموشت کنم

گفت به مرور زمان فراموش میشم

بعد از دوسال به قصد ازدواج اومد دیگه قبولش نکردم

بهم گفت چطور فراموشت کنم بهش گفتم به مرور زمان فراموش میشم

حرف خودشو به خودش زدم😏

🐈‍⬛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدااا😭 پس حق داری ولی شاید برگرده خدارو چه دیدی من بعد از سه سال کات کردم بهش گفتم چطور فرامو ...

سس ماس بابد پلی میشد.نموخامم برنگرده اصن.ولی بغلشو موخام؛)

😂 خب اگر قصدتون ازدواج نیست دوست معمولی باشید برای هم اینجوری میتونی ببینیش

الان با کسیه.نه خب بنظرت چطور تحمل کنم اون با کسیه منم به عنوان دوست دارم باش حرف میزنم؟:)

الان با کسیه.نه خب بنظرت چطور تحمل کنم اون با کسیه منم به عنوان دوست دارم باش حرف میزنم؟:)

ای بابا😔

این دیگه عذاب آور میشه بغلشو بخوای ولی بغلش مال یکی دیگه باشه

آجی سعی کن فراموشش کنی 

🐈‍⬛
ای بابا😔 این دیگه عذاب آور میشه بغلشو بخوای ولی بغلش مال یکی دیگه باشه آجی سعی کن فراموشش کنی&nbs ...

اجی بعد یه سال فراموشش نکردم.بعد ۱۰ سال هم فراموش نخاهم کرد.بعدها نه به عنوان عشق،به عنوان زخم باهام میمونه🙂💔سس ماسس😐🤣این حرفا بم نمیاد اصن ولی خب مث شاشه هر چن ساعت یه بار باید تخلیه شم🙂😂

چرا عزیزمم؟)البته..به من ربطی نداره ولی خودت مقایسه کن.به دل تنگی بعدش می ارزه؟🙂

خیلی دوسش دارم اول رابطه گفتم خوشم نمیاد از رابطه بی هدف اونم گفت من قصدم ازدواجه ولی الان میگه نه من از اول گفتم هدفم دوستیه

اجی بعد یه سال فراموشش نکردم.بعد ۱۰ سال هم فراموش نخاهم کرد.بعدها نه به عنوان عشق،به عنوان زخم باهام ...

😔💔

حق داری عزیزم خیلیم حق داری

هرچی ازش داری رو پاک کن بریز دور

مدام به بدیاش فکر کن

انقدر خودت رو سرگرم کن که دیگه وقت فکر کردن بهش رو نداشته باشی

برو باشگاه برو کلاس از ته دل بخند بپوش بخور خلاصه هرکاری که خوشحالت میکنه رو انجام بده روی خودت کار کن

اگر عشق بود الان کنار تو بود نه کنار یکی دیگه

یه روزی به وقتش یه عاشق واقعی میاد توی زندگیت برای همیشه تمام این شب و روزا تمام این غم و غصه هارو باخودش میشوره میبره

جوری که محو عشق واقعی و همیشگیت میشی و توی دلت میگی خداجونم شکرت که اون آدم رفت که الان عشقمو دارم🥲❤

به مرور زمان کمرنگ و کمرنگ تر میشه سخته ولی میشه

🐈‍⬛