esmnadarm مدیر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 170 عنوان داداشم دارع میاد😢😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 25 پست استرس دارم حالم بده 😭میترسم ازش خیلی بهم گیر میدهگوشیمو میگردهاگ چیزی پیدا کنه جرم میده مامان بابامم نمیتونن چیزی بهش بگن هی خدا کی من ع دست این راحت میشم نه ببخش نه فراموش کن!! 1402/04/05 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
esmnadarm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 170 حالا جالبه خانومای ایرانی خودشونو جرررر میدن بچه اولم پسرررر باشه مواظب خواهرش باشه از بس ازا ... مواظب هس کسی چیزی بگه یارو رو پارع میکنهولی وقتی انقد اذیتم میکنه چه فایده ای داره نه ببخش نه فراموش کن!!
esmnadarm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 170 از کجا داره میاد؟ چند سالشه بعد چرا اجازه میدی گوشیتو بگرده؟ از شهرستان هروقت میره میاد من حالم بد میشه میگم کاش کلا نیاد بعد خواهرم میگه چجوری دبت میاد اینجوری بگی نه ببخش نه فراموش کن!!
نيلدون عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 10854 من ۱۶ اون ۲۳ بزور میگیره تازه دوتا گوشی داشتم دوتاشونو گرف شکست الان گوشی مامانم دستمه ... آخه ببین گیر دادن که الکی باشه یعنی داداشت مشکل روانی دارهحتی کاری هم کرده باشی بیاد مث آدم صحبت کنهاصلا نترس. الانم سنت حساسه احتمالا نگرانته.
یوزارسیف_زمانه99 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2301 خودتم لنگه این داداشی ؟؟؟ خیر من خواهر داشتم حتی تیشرت ها میدادم بپوشه اذیتش نمیکردم پسری از جنس الماس کوه نور
elahhe عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8667 همچین داداشی که به جا اینکه به خواهرش احساس امنیت بده وحشی بازی درمیاره باید خبرش بیاد😑😑 وای خدا نکنه بعضیها عاشق ابحیشون هستن چون روش غیرتین گیر میدن وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
esmnadarm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 170 آخه ببین گیر دادن که الکی باشه یعنی داداشت مشکل روانی داره حتی کاری هم کرده باشی بیاد مث آدم صحبت ک ... مشکل روانی ک صد درصد داره نه ببخش نه فراموش کن!!
baller عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 10357 وای خدا نکنه بعضیها عاشق ابحیشون هستن چون روش غیرتین گیر میدن آدم عاشق عشقشو تو قفس نمیندازه راه نفسشو نمیبنده همه کار میکنه که عشقش ناراحت نشهاین برادرها مریض و روانین غلط کردن که عاشق خواهراشونن Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
selin_2020 عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 5514 خوبه داداشت گذاشته بازیگر شی اونم کنار شهاب حسینی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خجالت بکش دخترم کمتر دروغ بباف در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔
selin_2020 عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 5514 با پول بازیگریت یه گوشی بخر خاله جون مخفیش کن نفهمه داداچت دروغ میگه عزیزم .. مطمعنم ده یازده ساله است و فقط برا برنامه شاد گوشی میخاد شهاب حسینیو تو خوابشم نمیبینه در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔