2777
2789

سلام دوستان من با ی پسری اشنا شدم قصدمونم ازدواجه ولی فعلا نه تا شرایط اوکی بشه حالا داریم باهم اشنا میشیم میخوایم بریم بیرون جاییم ک میخوایم بریم یکم از شهر دوره باید زیاد تو ماشین باشیم بعو من شخصیتم ی جوریه یکم اروم و ساکنم و البته سِر😂 بعد اون بهش معلومه شیطون و خوش سر و زبونه و.... حالا بخاطر این قضیه حالم بده میگم برم باهاش بیرون حتما میخواد اهنگ بزاره منم مث این دخترا بااهنگ بخونم.... 😂ازین کارا ک من اصلا بلد نیستم و نمیکنم نظر شما چیه 

بنظرتون بده ک خیلی خانمانه برخورد کنم و شیطونی نکنم ینی اصلا نمیتونم مث هم جنسامک تو ماشین میرقصن چ میدونم با اهنگ هم خونی میکنن... ازین کارا نمیتونم تو مغزمم رفته ک با پسری بری بیرون باید ازین کارا کنی😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا نمیخواد از شهر دور بشید برید کافه ای جایی تو ماشینم نمیخواد بمونید

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

معمولا پسرا دخترای پر انرژی و شاد وخنده رو رو خیلی دوست دارن ولی خب باید اعتدال هم رعایت بشه نه از اینور بوم بیفتین نه از اونور بوم

مشاورآنلاین سابقم کاربری۹۷مشاور آنلاین (مشاور خانواده ومشاور حقوقی) هستم،بصورت چت و ویس تو هر پیامرسانی باشید ارائه خدمات میدم حضورتون،بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل.مشاوره بصورت چت و ویس در پیامرسان های ایتا،روبیکا،سروش،بله،گپ،آیگپ،واتساپ وتلگرام آیدی در تلگرام:moshavere_onlineee                           آیدی در تمام پیامرسان های ایرانی:moshavere_onlinee                                    شماره همراهم: 09199541937                                 مشاوره خانواده  یکساعته ۷۹ تومن___مشاوره خانواده سی دقیقه ای۵۹تومن______مشاوره حقوقی ۱۵دقیقه ای ۶۰ تومن________تنظیم انواع دادخواست ولایحه فقط ۵۰ تومن                                              🎷  حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه هم میتونین پرداخت کنین😍🤩🤩🤩                                                   لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات همسرداری،فرزند پروری،مهارت افزایش اعتماد بنفس مقابله با استرس و...میذارم نمونه واریزی ها و اسکرین شات رضایتمندی از جلسات مشاوره ام رو هم میذارم تا با خیال راحت بهم اعتماد کنین😍😍                                                          https://eitaa.com/moshavere_online
ای هی😂. اخه ی شهر کوچیکیم مطمعنم بریم کافه حتما ی اشنا میبینه منم نمیخوام فعلا علنی بشه

به هرحال جای خلوت نذار بره 🤨

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
نه بابا اینجور نیست😕کل خاندانشو میشناسم

ادم بیشترین ضربه از کسی که فکر نمیکنه میخوره

عاقل باش عزیزم

حتی نامزد کنی خانواده ها در جریان باشن بازم نرو

تا وقتی که شرعی قانونی

به مردا نمیشه اعتماد کرد