2777
2789
عنوان

کیا با کم کاری تیروئید باردار شدن؟

17803 بازدید | 54 پست

من از فروردین اقدامم و باردار نشدم. تازه فهمیدم تیروئیدم کم کاره و بخاطر اونه. کسی بوده با کنترل تیروئید ماه اول باردار بشه؟ الان روزی یه لووتیروکسین میخورم. دکتر سونو نوشته بود برا فولیکول که دکتر غددم گفت ماه بعد اول برو تیروئیدتو چک کن بعد اگه tsh  زیر ۳ بود برو سونو و اقدام. این ماه کلومیفن خوردم اما سونو نرفتم. خیلی ناراحتم. یه مقدار عصبی شدم که دکتر گفت بخاطر تیروئیده. بیاین روحیه بدین🥲

تا تو با منی زمانه با من است🌼🍓🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تحت نظر باردار شو الان دقیق نمیدونم کم کاری تیروئید روی هوش بچه تاثیر میذاره یا پرکاری،واسه همین از دکترت بپرس و تحت نظر باش

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

اتفاقا سوال منم هست.. 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
کم کاری تیروئید انقدر بیخوده اصلا بیماری حساب نمیشه  فکر کنم ب بارداری هم ربطی نداره

مامانمم میگه چیز مهمی نیست اما دکتر گفت مانع بارداری میشه کنترل نشه

منم با کم کاری تیروئید و کیست و تنبلی تخمدان باردار شدم غضه بارداری الان دیگه معنا نداره توکل بر خدا ...

خدا رو شکر عزیزم خدا حفظش کنه برات😍😍ممنونم از قوت قلبت 

خب اگه تی اس اچ اومدپایین بازم لازمه لوتیروکسین وادامه بدین یانه؟چون قرص وکه قطع میکنی دوباره میره ب ...

اره دکتر گفت تا اخر عمرت باید دارو مصرف کنی

حتما تحت نظر باردار شو الان دقیق نمیدونم کم کاری تیروئید روی هوش بچه تاثیر میذاره یا پرکاری،واسه همی ...

ممنون بابت راهنماییت عزیرم

اره دکتر گفت باید تحت نظر باشی

متاسفانه خیلی استرس دارم