من از فروردین اقدامم و باردار نشدم. تازه فهمیدم تیروئیدم کم کاره و بخاطر اونه. کسی بوده با کنترل تیروئید ماه اول باردار بشه؟ الان روزی یه لووتیروکسین میخورم. دکتر سونو نوشته بود برا فولیکول که دکتر غددم گفت ماه بعد اول برو تیروئیدتو چک کن بعد اگه tsh زیر ۳ بود برو سونو و اقدام. این ماه کلومیفن خوردم اما سونو نرفتم. خیلی ناراحتم. یه مقدار عصبی شدم که دکتر گفت بخاطر تیروئیده. بیاین روحیه بدین🥲
منم با کم کاری تیروئید و کیست و تنبلی تخمدان باردار شدم غضه بارداری الان دیگه معنا نداره توکل بر خدا ...
چجوری بااین همه مشکل باردار شدی چکار کردی میشه بگی چ دارویی؟؟
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
سلام عزیزممن سه ماه بعد اون تاپیک باردار شدم و تقریبا تیروئیدم از همون موقع با دارو کنترله
چه خبر خووووبی
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
عزیزم تحت نظر دکتر با مصرف دارو هورمونام تنظیم شدن تیروئیدم نرمال شد و فولیکولام رشد کردندارو رو بای ...
ممنونم بانو
تندرست باشید
من انقدر استرسی ام که نگو
نمیدونم با استرس هم میشه باردار شد یا نع .نمیشه هم کنترلش کرد