2777
2789
عنوان

کیا با کم کاری تیروئید باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17825 بازدید | 54 پست
صد در صد من ماه قبل ۵ بود که یه مقدار بالاتر از نرمال بود دارو میخوردم اما هفته‌ای ۱/۵ لووتیروکسین ...

سلام عزیزم میدونم که خیلی از تاپیکت گذشته و بسلامتی بارداری😍

منم کم کاری تیروئید دارم شما چقد طول کشید ک نرمال شد

تیروئیدت اوکی شد بعد باردار شدی ؟ من تیروئیدم ۴/۸

سلام عزیزم میدونم که خیلی از تاپیکت گذشته و بسلامتی بارداری😍 منم کم کاری تیروئید دارم شما چقد طول ...

سلام عزیزم

من سه ماه بعد اون تاپیک باردار شدم و تقریبا تیروئیدم از همون موقع با دارو کنترله

تا تو با منی زمانه با من است🌼🍓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با کم کاری تیروئید و کیست و تنبلی تخمدان باردار شدم غضه بارداری الان دیگه معنا نداره توکل بر خدا ...

چجوری بااین همه مشکل باردار شدی چکار کردی میشه بگی چ دارویی؟؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

سلام عزیزممن سه ماه بعد اون تاپیک باردار شدم و تقریبا تیروئیدم از همون موقع با دارو کنترله

چه خبر خووووبی

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

چجوری بااین همه مشکل باردار شدی چکار کردی میشه بگی چ دارویی؟؟

عزیزم تحت نظر دکتر با مصرف دارو هورمونام تنظیم شدن تیروئیدم نرمال شد و فولیکولام رشد کردن

دارو رو باید دکتر تجویز کنه

من متفورمین انواع ویتامینا آی پی 6 لتروزول خوردم

عزیزم تحت نظر دکتر با مصرف دارو هورمونام تنظیم شدن تیروئیدم نرمال شد و فولیکولام رشد کردندارو رو بای ...

ممنونم بانو

تندرست باشید

من انقدر استرسی ام که نگو

نمیدونم با استرس هم میشه باردار شد یا نع .نمیشه هم کنترلش کرد

ممنونم بانوتندرست باشیدمن انقدر استرسی ام که نگونمیدونم با استرس هم میشه باردار شد یا نع .نمیشه هم ک ...

فداتشم

عزیزم استرس مانع تخمک گذاری و بارداریه