من یه بار رفتم کافه . بعد گفتم یه چیزی بخورم که اولین بارم باشه. خدا اون روزو نیاره انبه بستنی سفارش دادم هی بچه ها میگفتن یه چیز دیگه بگیر شاید نتونی بخوری. بعد گفتم نه بابا انبه اس دیگه من رانی انبه خوردم خوشمزس. اوردن یعنی شانسم .مزه مرگگگگگ میداد. مزه خربزه کپک زده. به صاحب کافه گفتم مطمئنین انبس. گفت اره انبه تازس. یعنی لب نزدم اخر جلوی خودش انداختم سطل اشغال. ۴۵ هزار تومنم به باد رفت
من یه بار کافی شاپ سان شاین گرفتم اسمش خاص بود فک کردم خیلی خوشمزه باشه، حالم به هم خورد. کلی بستنی ...
اون احتمالا کیفیتش خوب نبوده
من سان شاین رو دوست داشتم خوشمزست
یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
آب هویج بستنی رو نمیتونم بخورم با بقیه اوکی ام اما غذای جدید بدمزه تا دلت بخواد امتحان کردم و درست کردم حتی همین امشب کبه عربی درست کردم تا الان حالم داره بهم میخوره روغنش خیلی زیاد بود اصلا هم خوشمزه نبود
مقدار زیاد کنجد آسیاب کردم که واسه تقویت موهام بخورم همینطور تو یخچال مونده تو دهن نکردم
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ