2821
2789
عنوان

چی خوراکی خریدید پشیمون شدید از پول دادنش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 65 پست
من یه بار کافی شاپ سان شاین گرفتم اسمش خاص بود فک کردم خیلی خوشمزه باشه، حالم به هم خورد. کلی بستنی ...

اون احتمالا کیفیتش خوب نبوده

من سان شاین رو دوست داشتم خوشمزست

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودرجلبک برا لاغری که چندشم میشه اصلا نخوردمش

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یکبار تو یکی از شهرهای شمال بودیم شیرینی خامه ای خریدیم هیچکس نتونست بخوره آنقدر که افتضاح بود کل جع ...

شمال ۹۰درصد شیرینی خامه ایاش افتضاحه نمیدونم چرا مونده و بدمزه

I love kdrama and kpop💖⟭⟬ ❼

آب هویج بستنی رو نمیتونم بخورم  با بقیه اوکی ام اما غذای جدید بدمزه تا دلت بخواد امتحان کردم و درست کردم  حتی همین امشب   کبه عربی درست کردم تا الان حالم داره بهم میخوره   روغنش خیلی زیاد بود اصلا هم خوشمزه نبود 

مقدار زیاد کنجد آسیاب کردم که واسه تقویت موهام بخورم همینطور تو یخچال مونده تو دهن نکردم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اون احتمالا کیفیتش خوب نبوده من سان شاین رو دوست داشتم خوشمزست

من نمیدونستم چیه

فک کردم نوشیدنی باشه 😂😂😂

توقع بستنی میوه ای نداشتم حقیقتا

نه عزیزم اینجایی که میرم پاتوقمه، حدود سه ساله همیشه با خواهرم میریم، همه چیزش خوبه. 

من خود سان شاینو نپسندیدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز