2821
2789
عنوان

چی خوراکی خریدید پشیمون شدید از پول دادنش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 65 پست
من یه بار کافی شاپ سان شاین گرفتم اسمش خاص بود فک کردم خیلی خوشمزه باشه، حالم به هم خورد. کلی بستنی ...

وای من عاشق سان شاینم 😋

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یبارم یه کلیپ طرزتهیه یه خوراکی رو پسرم دید واصرار کرد درست کنم 

همه موادشو طبق کلیپه درست کردم ولی موقع سرخ کردن اصلا اون طوری نشد یه عالم مواد رو دستم موند مزه اونایی که سرخ کردم افتضاح و شل و وارفته و..😶

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

۹۹ درصد خوراکی ها رو بعد خرید پشیمون شدم و پول علکی دادم

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
صحبونه با پنیر بخور خوشمزه هست 

فعلا بچه شیر میدم ممکنه سنگین باشه براش قبلش هم باردار بودم خوب نبود کلا وقتی اینو آسیاب کردم افتادم تو این قضایا😬

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز