2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینو بگم که تا خودت حرکتی نزنی هیچ کاری انجام شدنی نیست  قانون جذب هم مثل یه جور ایمان محک ...

خب آخه چه حرکتی ظاهرم اصلا مشکلی نداره اگه مشکل باشه اخلاقم هست😐

خیلی خجالتیم میشه بگی بیشتر چه اخلاقایی پسند پسراس

خب آخه چه حرکتی ظاهرم اصلا مشکلی نداره اگه مشکل باشه اخلاقم هست😐 خیلی خجالتیم میشه بگی بیشتر چه اخ ...

من خودمم تلاش کردم برای ازدواجم خب !

ولی از ته قلبم. ایمان داشتم یه زمانی بود شوهرم نمیدونست دوسش دارم من بهت خودم میگفتم این پسر مال منه شوهر من میشه .

هر موقع نگاه آسمون میکردم تنهایی با خودم میگفتم من به کسی که میخام میرسم 

البته ببین مطمئن باش تلاش مهمه

۴ سال تلاش کردیم که بهم برسیم 

تروخدابگوچیکار کردی ویژگی های همسرت به ویژگی هایی که میخواستی نزدیک هست؟ 

الان بعد گذشت 4 سال به همسرم علاقه بیشتری پیدا کردم شاید اوایل کمتر بود، راستش من یه دفتر تهیه کردم به سفارش همون کارشناس جذب که ویدئوهاشو دنبال میکردم از یه طرف لیست شکرگزاریهای روزانه می‌نوشتم، یعنی به صورت موردی هرچیزی حتی کوچکتری نعمت‌ها رو شکر می‌کرد از یه طرف دیگه لیست خواسته ها رو می‌نوشتم اونم به صورت موردی دیگه کار هر روزم شده بود اصلا روحیمن خیلی بهتر شده بود و خیلی زود بعد اون اتفاق ازدواج کردم با یه مردی که خیلی دوسم داره و از نظر شرایط ایده اله

الان بعد گذشت 4 سال به همسرم علاقه بیشتری پیدا کردم شاید اوایل کمتر بود، راستش من یه دفتر تهیه کردم ...

میشه پیجشون روبهم بدین♥

ممنونم ازراهنماییت عزیزم درمورداین دفتر شکر گزاری خیلی میبینم متمانم شکرگزاری معجزه میکنه من خیلی چیزای دیگرو باهمین شکر گزاری به دست آوردم البته اون موقه از قانون جذب وشکرگزاری چیزی نمیدونستم همینجوزی عادت داشتم شکر میکردم که الان فکرمیکنم میدونم که خیلی اتفاق های ساده و کوچیک که ازته دل خوشحالم میکرد مال شکرگزاری بود