2777
2789
عنوان

مهدکودک خوب ب چ چیزی هست؟

1130 بازدید | 35 پست

سلام فردا میخام برم دنبال مهد کودک خوب برا دخترم اینجا همه شون خصوصی هستن و دولتی نیست و شهریه ها ثابته 

بنطرتون از چ نظری مهدکودکا رو بررسی کنم؟؟

پیش ۱میره دخترم و باید حتما بره 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

مهدکودک نه ، پیش دبستانی هست برای سن دختر شما 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهد کودک با پیش دبستانی فرق داره ها

اینجا مهد و پیش دبستانی ها با همن 

خیلیاشونم با مدرسه باهم هیتن

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
تمیز و بهداشتی باشه فضای باز و نورگیر داشته باشه برنامه خوب  از مادرای سالهای قبل بپرس  ...

نهایت چن نفر باد تو‌یه کلاس باشن؟؟من خیلی از مذیض شدنش میترسم

نزاری بهتره 

دوست مامانم تو یه مهد یه خفن کار میکنه 

ی جورایی هرکی بچشو اورده خرپولن 

بعد میگف دوتا بچه داشتن دعوا میکردن رفتم جداشون کنم نزارم 

ی دفعه یکیشون گف پی پیم دهنت😂🤦🏻‍♀️

بعد میگه تعجب کردم گفتم کی این حرفو بهت گفته 

بچهه گفته مامانم گف هرکی اذیتت کرد بهش بگو پی پیم دهنت پی پیم تو سرت 

بعد میگف چرا وقتی وقتشو ندارن درست بچشونو تربیت کنن 

بچه میارن 

میگف خیر سرم فک میکردم ادمای باکلاسی هستن خودمم تجریه میشه واسم 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

تمیز باشه و خلوت باشه من یه جا می‌بردم کلی هی تعریفش و میدادن  چون دخترم خجالتی و بی زبان بود و اونجا هم شلوغ با اینکه کلی امکانات داشت هیچی یاد نگرفت بردمش یه جا اصلا به اندازه ی اونجا در ظاهر خوب نبود ولی چون خلوت بود بچم خیلی راه افتاد 

تمیز باشه، مربی های مهربون داشته باشه، تعداد بچه ها هم کم باشه ان شاالله که موفق باشه کوچولوت

خداکنه انقده دلهره دارم

نزاری بهتره  دوست مامانم تو یه مهد یه خفن کار میکنه  ی جورایی هرکی بچشو اورده خرپولن&nbs ...

مشاورش ترجیح داده ببرمش