سلام فردا میخام برم دنبال مهد کودک خوب برا دخترم اینجا همه شون خصوصی هستن و دولتی نیست و شهریه ها ثابته
بنطرتون از چ نظری مهدکودکا رو بررسی کنم؟؟
پیش ۱میره دخترم و باید حتما بره
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
وای فوبیا و استرس و درگیری ذهنی منم همینه من بچم بی زبون و وابسته است حرفشم کامل نیس خیلی نگ ...
ببرش مشاوره کودک من خودمم انقد دودل بودم چن جلسه ست میرم مشاوره گفت باید بره
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب هر دو رو برو ببین. مامان ها رو می بینی، خودت متوجه میشی کدوم بهتره. بعدش هم، قطعا یک سری از دوستا ...
ممنونم شما پستات بمن ارامش داد
خدا این ارامشومنعکس کنه ب زندگیت 😍🌸🌹
وای ممنونم عزیزم، چه دعای قشنگی و چقدر این روزها بهش نیاز دارم❤️❤️ باز هم ممنونم ازت😘 ان شاالله که ...
فداتون ممنونم 😍🌹🌸😘