2777
2789
عنوان

مهدکودک خوب ب چ چیزی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 35 پست
وای  فوبیا و استرس و درگیری ذهنی منم همینه من بچم بی زبون و وابسته است حرفشم کامل نیس خیلی نگ ...

ببرش مشاوره کودک من خودمم انقد دودل بودم چن جلسه ست میرم مشاوره گفت باید بره 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
اتفاقا دوتا مهده  عردوخوبه یکی رو یه سری ازدوستام تعریف کردن  اون یکی رو باز یک سری دیگه ...

خب هر دو رو برو ببین. مامان ها رو می بینی، خودت متوجه میشی کدوم بهتره. بعدش هم، قطعا یک سری از دوستات رو بیشتر قبول داری، ببین نظر اونها روی کدوم هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب هر دو رو برو ببین. مامان ها رو می بینی، خودت متوجه میشی کدوم بهتره. بعدش هم، قطعا یک سری از دوستا ...

ممنونم شما پستات بمن ارامش داد 

خدا این ارامشو‌منعکس کنه ب زندگیت 😍🌸🌹

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
ممنونم شما پستات بمن ارامش داد  خدا این ارامشو‌منعکس کنه ب زندگیت 😍🌸🌹

وای ممنونم عزیزم، چه دعای قشنگی و چقدر این روزها بهش نیاز دارم❤️❤️ باز هم ممنونم ازت😘 ان شاالله که همیشه بهترین ها برای خودت و عزیزانت اتفاق بیفته😘❤️

وای ممنونم عزیزم، چه دعای قشنگی و چقدر این روزها بهش نیاز دارم❤️❤️ باز هم ممنونم ازت😘 ان شاالله که ...

فداتون ممنونم 😍🌹🌸😘

عزیزم تگ نشدی خوشحال میشم بیای💓💓💓💓💓💓

🐣دوست داری ترفند های خانه داری رو یاد بگیری؟😍 ❗️
توچالشا شرکت کنو شانستو امتحان کن برای برنده شدن
🔹با‌ بهترین‌ایده های‌روزمرگی و‌آشپزی💯🕊
بازی با فرزند

https://eitaa.com/rozmareham
لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره