2777
2789
عنوان

مهدکودک خوب ب چ چیزی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 35 پست
تمیز باشه و خلوت باشه من یه جا می‌بردم کلی هی تعریفش و میدادن  چون دخترم خجالتی و بی زبان بود و ...

من بچم خیلی وابسته ست 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادری دیگه عزیزم😘

یه چیز بگم ؟

بیشتر از این تجاوز ها و ازارهای جنسی میترسم  میترسم اذیت شه خیلیا 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
عین من

عههه پس خلوت بودن خیلی مهمه 

سلام عزیزم پسرم ن مهد رفت ن پیش

کلاس اولشو خیلی خیلی عالی امسال سپری کرد

ورودی اول ک ثبت نامش کردید هیچ مدرکی از مهد و پیش نخواستن

فقط ی توصیه مهم دارم برات بگرد مدرسه ای پیدا کن ک معلم کلاس اولش با تجربه باشه ازین معلمای جوون وچس و فیسی بدرد نمیخوره 

معلم کلاس اول باید سالها سابقه تدریس داشته باشه

الان پسرم میره دوم عین بلبل روانخوانی میکنه دستخط عالی  

خدا خیر معلم بده همین امسالم بازنشست شدن 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
یه چیز بگم ؟ بیشتر از این تجاوز ها و ازارهای جنسی میترسم  میترسم اذیت شه خیلیا

نترس عزیزم، بیشترش نگرانی های مادرانه هست. 

اگر خلوت باشه و مربی حواسش جمع باشه چیزی نمی شه ان شاالله. جایی ثبت نامش کن که بدونی چه تیپ آدم هایی بچه هاشون رو میارن اونجا.

نهایت چن نفر باد تو‌یه کلاس باشن؟؟من خیلی از مذیض شدنش میترسم

اولا مریض میشه دیکه چاره ای نیست

والا هرچی کمتر بهتر

من پسرمو گذاستم پیش ۱ میگه حدود ۱۸ نفرن که به نظرم زباده واقعااا

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
مشاورش ترجیح داده ببرمش

ببر ولی واقعا بگرد جای خوب 

بعضیاشونم هستن خوبن شعرو اینا یاد میدن 

ولی نظر شخصیمو بخای تو خونه خودت حواست بهش باشه 

واسش بازی فکری بخر کتاب شعر و داستان بخر 

واسه اینکه با همسنو سالاشم بازی کنه 

ببرش شهربازی سرپوشیده که واسه بچه های کوچیکه یاد میگیره با همسن خودش بازی کنه و ارتباط بر قرار کنه 

واسش ابرنگ و مداد رنگی اینا بخر بزاز نقاشی بکشه خودتم کنارش بشین باهاش بازی کن بزار باهات احساس راحتی و دوستی کنه

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
نترس عزیزم، بیشترش نگرانی های مادرانه هست.  اگر خلوت باشه و مربی حواسش جمع باشه چیزی نمی شه ان ...

اتفاقا دوتا مهده 

عردوخوبه یکی رو یه سری ازدوستام تعریف کردن 

اون یکی رو باز یک سری دیگه ای از دوستام تعریفشو کردن 

موندم بین دوتاشون!؟😩

اولا مریض میشه دیکه چاره ای نیست والا هرچی کمتر بهتر من پسرمو گذاستم پیش ۱ میگه حدود ۱۸ نفرن که به ...

ممنونم اره خیییلی زیاده ک

اولا مریض میشه دیکه چاره ای نیست والا هرچی کمتر بهتر من پسرمو گذاستم پیش ۱ میگه حدود ۱۸ نفرن که به ...

شماهم بخاطر بارداری بردیش؟

شماهم بخاطر بارداری بردیش؟

نه عزیزم من شاغلم از مهر پارسال بردم که سه سال و نیمه بود

تابستون میبرم کلاس و برای مهر ثبت نام کردم که نی نی میاد راحت باشم

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
یه چیز بگم ؟ بیشتر از این تجاوز ها و ازارهای جنسی میترسم  میترسم اذیت شه خیلیا

وای 

فوبیا و استرس و درگیری ذهنی منم همینه

من بچم بی زبون و وابسته است حرفشم کامل نیس خیلی نگرانم 

بنظرت مهد براش خوبه؟آذر ماه میشه چهار ساله

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
نه عزیزم من شاغلم از مهر پارسال بردم که سه سال و نیمه بود تابستون میبرم کلاس و برای مهر ثبت نام کرد ...

عزیزم ان شا الله بسلامتی فارغ شی😍