2777
2789
عنوان

کسی که با هیچکس رفت و آمد نداره

879 بازدید | 87 پست

کسی که با هیچکس رفت و آمد نداره 

هر کسی عروسی دعوتش کنه نمیره 

مجلس ختم نمیره 

به کسی کمک نمیکنه 

و راجب همه هم بد میگه 

به نظرتون مشکل داره ؟

الان عروسی دخترش هست 

میگه اشتباه کردم هیچکس نیست بیاد عروسی دخترم 

ابروم میره 

حتی عروسی برادر شوهرش و خواهر شوهرش هم نرفته 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

کسی ک هیچ جا نرفته بیخود انتظار داره ک کسی هم بیاد

سبک زندگی خودشه؟ خب باشه

گله ای هم نباشه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه مزخرفترازاین آدم وجود نداره شک نکن

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

کسی ک هیچ جا نرفته بیخود انتظار داره ک کسی هم بیادسبک زندگی خودشه؟ خب باشهگله ای هم نباشه

الان میفهمه اینج دیگه نمیتونه انتظار داشته باشه 

ولی به چه کنم چه کنم افتاده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

حقشه هیشکی شرکت نکنه ولی دخترش ک گناه نداشته ، کاش به خاطر خود عروس‌ شرکت کنن

دعوت کرده بهش گفتن نمیایم 

هیچوقت نبودی 

الان میفهمه اینج دیگه نمیتونه انتظار داشته باشه ولی به چه کنم چه کنم افتاده

زنگ بزنه یک یک اقوام رسما دعوت کنه

اگر دلخوری هست عذرخواهی کنه

اگر واقعا پشیمون باشه انجام میده!

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دیگه وقتی نرفته اونام نمیان ایشون خودش بچه داشت اگه میخواست توی عروسی بچش بقیه بیان باید رفت و امد میکرد عروسیشون میرفت تا عروسی بچش بیان مراسم ختمشون میرفت تا خدای نکرده فوت شد مراسم ختمش بیان..

الانم میخاد مراسم عروسی دخترش بیان و بعد دوباره مراسم اونا شد ایشون تشریف نبره

اه اه مزخرفترازاین آدم وجود نداره شک نکن

اره خدایی 

فکر نمیکردم وجود داشته باشه 

ب بقیه قول داده بودم ک پزشکی قبول شم

امسالم نمیارم پزشکی ولی کشش ندارم واقعا برای خوندن

نمیدونم چطور باهاشون رفتار کنم. چون پزشکی نمیارم

دلم میخواد برم رشته دیگه و بخونمش تا دکترا. چون ب ژنتیک علاقه خیلی زیادی دارم. از یه رشته دیگه برم ژنتیک