2777
2789
عنوان

چرا پسرای این مملکت انقدر خودشونو میگیرن؟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 143 پست
ری*دم تو اون اخلاقش صگ هم نگاش نمیکنه ک غرور کاذب برداشته اگه بنا بر غرور داشتنه خب منم دارم ولی یه ...

ولش کن

از این ب بعد بهش سلام نده اصن نگاش نکن چون گه ارزش دیدن نداره🙂😂

با به کار بردن اینگونه کلامت نامتعارف حس نفر نسبت به پسرها در  جامعه گسترش میدین

نظر نخواستم از شما که از صبح تو سایت مث علافا میچرخی

از صبح ساعت۵ تو تاپیکا دیدمت

حوصله ت سر نمیره بین زنا و حرفای زنونه نشستی سبزی پاک میکنی؟؟

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارها سعی کردم سلام نکنم ولی خب عادت کردم کلا برای احترام وقتی یهو بهشون برمیخورم یهو سلام میدم  ...

فقط سرت رووبه نشونه سلام یه کم تکون بده ...وقتی جواب نمیده نمیشه هر دفعه سلام کنی وجواب نشنوی

نظر نخواستم از شما که از صبح تو سایت مث علافا میچرخی از صبح ساعت۵ تو تاپیکا دیدمت حوصله ت سر نمیره ...

من که تقصیری ندارم هنوز موقع کار کردنم نرسیده  سال دیگع کنکور دارم بعدش قراره برم دانشگاه

پسری از جنس الماس کوه نور
منم صدبرابر شما غرور دارم بیشعوری و شاخ بودنتونو نچسبونید ب ذات این نهایت بی فرهنگیتونو میرسونه وقتی ...

من که کسی سلام کنه جواب میدم  اون آقا یکم بی تربیت بود 

پسری از جنس الماس کوه نور