2777
2789
عنوان

چرا پسرای این مملکت انقدر خودشونو میگیرن؟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 143 پست
اره اینجاست ک میگن غرور با عقده ای بودن فرق داره بعضیا عقده ای ان عقدشونو میزارن پای غرور وگرنه کسی ...

بیخیال خودتو ناراحت نکن ک..ن لقش 

تو با سلام دادن شعور خودتو نشون دادی از این به بعد محل نده بهش یا وقتی دیدیش فقط یه سلام خشک و خالی و آروم بهش بده سرتم گرم کن بع یه چیزی در حین سلام دادن 

اره باو این چندشم ظاهری خودشو میگیره مثلا میخاد بهم نشون بدع من تک پر و مغرور در صورتی ک اینا تو مجا ...

همون بابا😂

همش یا پیوی دخترا آویزونن یا دایرکت

هیشکیم مسئولیتشونو قبول نمی کنه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور من هم رفتار دختر های دیگه با ایشون بود باعث شده فاز برداره

اره اتفاقا چند روز پیش تو همون محیط کاریم یه دخترسست مغز،رک ب مادر پسره میگف من عروستم پسرتو میخوام بعد همش میخندید البته اون موقع همکارم نبود

بیخیال خودتو ناراحت نکن ک..ن لقش  تو با سلام دادن شعور خودتو نشون دادی از این به بعد محل نده ب ...

ن دیگ کلا سلام بهش نمیدم کو ن لقش 

فقط سلام داد جواب میدم اونم چون شعور دارم عقده ای نیستم تلافی کنم

همون بابا😂 همش یا پیوی دخترا آویزونن یا دایرکت هیشکیم مسئولیتشونو قبول نمی کنه😂

من خودمم هر بار دیدم این 24ساعته گوشیه معلوم نیس اون تو چ غلطی میکنه😂بعضیا تو واقعیت خودشونو میگیرن ولی تو مجازی لاشی بازی در میارن