2777
2789
عنوان

چرا پسرای این مملکت انقدر خودشونو میگیرن؟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 143 پست
منم همینطور کلا غرور یه چیز ذاتیه بعضیا میخان ادا  در بیارن و خب میرینن

بنظرمن غرور در کنار خاکی بودن خوبه یعنی هم احترام بزاره و هم گرم نگیره کاری ک من میکنم تو محیط کاریم سنگینم غرورمو حفظ میکنم و با همکارم فقط در حد سلام علیکم اونم ب حرمت اینکه همکاریم😊

بله درست میگین یکی از اقوام های بنده اینطوری هست مغرور هست خیلی 

بعضیا دسته خودشون نیس از بچگی مغرورن من خودم مغرور نیستم اما به این راحتیا با کسی مچ نمیشم کلا دو سه تا دوست بیشتر ندارم اونم از دوران بچگیمن رفیق های چند سالمن

خودم نمیخام با کسی آشنا بشم دیگ اما بعضیا واقعا ادا در میارن حال بهم زنای عقده ای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر از بعضی دختر خانم ها هم هست. این قدر خودشون رو جلوی پسر ها کوچیک میکنن که حس خودبزرگ بینی بهشو ...

عزیزم من ک همیشه جلوی پسرجماعت سنگینم و هیچوقت غرورمو زیر پا نمیزاشتم حتی از یه پسرخوشم میومد ولی جلوش جوری رفتارمیکردم ک انگار فکر کنع ازش متنفرم

لابد بقیه دخترا خودشونو براش کوچیک کردن فاز برداشته 

وگرنه من با یه سلام دادن کوچیک نشدم اون کوچیک شد و بیشعوریشو رسوند ک جواب سلام نداد

بنظرمن غرور در کنار خاکی بودن خوبه یعنی هم احترام بزاره و هم گرم نگیره کاری ک من میکنم تو محیط کاریم ...

اصلا خیلیا معنی غرورو اشتباهی متوجه شدن 

بعضیا خود ککه پندار و بیشعورن بعدم اسمشو میزارن غرور 

اصلا خیلیا معنی غرورو اشتباهی متوجه شدن  بعضیا خود ککه پندار و بیشعورن بعدم اسمشو میزارن غرور& ...

اره اینجاست ک میگن غرور با عقده ای بودن فرق داره بعضیا عقده ای ان عقدشونو میزارن پای غرور

وگرنه کسی که سلام میده بی غرور نیس اتفاقا غرور داره ولی در کنارش فرهنگم داره

نه بابا کجا خودشونو میگیرن

اینا دختر می بینن بدو بدو میفتن دنبالش

من یه گروه ارشد امسال عضو شدم،پروفایلمم بدون عکس،انقد پسر میریخت تو پیویم و زرزر میکردن که لفت دادم😐

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه بابا کجا خودشونو میگیرن اینا دختر می بینن بدو بدو میفتن دنبالش من یه گروه ارشد امسال عضو شدم،پر ...

اره باو این چندشم ظاهری خودشو میگیره مثلا میخاد بهم نشون بدع من تک پر و مغرور در صورتی ک اینا تو مجازی پی وی صدتا دختر پلاسن

عزیزم من ک همیشه جلوی پسرجماعت سنگینم و هیچوقت غرورمو زیر پا نمیزاشتم حتی از یه پسرخوشم میومد ولی جل ...

منظور من هم رفتار دختر های دیگه با ایشون بود باعث شده فاز برداره

وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی‌دهدبه خاطر این است که ...شما چیز زیادی از آن نخواسته‌اید.آفتاب به گیاهی حرارت می‌دهدکه سر از خاک بیرون آورده باشد