2777
2789
عنوان

امروز کارنامه دخترمو گرفتم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 8214 بازدید | 83 پست

انسانی؟؟؟

یکی از درسای مهمش عربیه ک پاس نکرده

ممکنه ب مشکل بخوره ها

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

صرف کلاس نوشتن کمکش نمیکنه مامان خوب

چهار تا تجدید یکم زیاده اگه اولین باره اینطوری میشه بهتره باهاش صحبت کنی ببریش پیش مشاور خوب 

شاید مشکل روحی داره

مشکلش اگه حل بشه خودش اشتیاق نشون میده به درس 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیستم مدارس امروزی چطوری هستن؟ شنیدم مثل قدیما نمره ای نیست ولی نمیدونستم که تجدیدی دارن هنوز ...

باید دوباره نهم رو بخونه 

ابتدایی خوب خیلی خوب نیاز به تلاش و قابل قبوله 

راهنمایی نمرست

کاربری دست دو نفره

به دخترتون بگین از کلاس اول همه نمراتم خیلی خوب بود

وقتی رفتم راهنمایی بکوب میخوندم و نمراتم زیر 19.80 نمیومد، سال نهم معدل کلم 19.86 بود و به راحتی تو بهترین مدرسه شیراز رشته تجربی ثبت نام شدم، الان دوازدهمم و دارم به فنا میرم، احتمالا 4 تا تجدیدی دارم ولی اصلا برای هیچکدوممون مهم نیست😂کرونا ضربه بدی به درس بچه ها زده. بهش بگین چند وقت دیگه به این روزا میخنده عین ما 

عزیزم بره انسانی؟

دبیرستان خیلی سخت تر از راهنمایی هست 

راهنمایی خیلی آسونه 

بنظرم رشته های نظری درست نیست که بره 

میره نهایتا دیپلم میگره نهایتا 

بره رشته های آسون که حداقل بتونه دانشکاه بره آینده داشته باشه 

گنکور رشته های نظری واقعا سخته

تو منی یا من تو😂😂😂بعد اصن نمیدونم چرا برامم مهم نیست کلاا

من سال آخرم بود🥲مهم نیست چون ادامه نمیدم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

صرف کلاس نوشتن کمکش نمیکنه مامان خوب چهار تا تجدید یکم زیاده اگه اولین باره اینطوری میشه بهتره باها ...

خیلی درونگراست در مورد مشکلایی که داره اصلاً با هیچکس صحبت نمیکنه

کاربری دست دو نفره
باید دوباره نهم رو بخونه  ابتدایی خوب خیلی خوب نیاز به تلاش و قابل قبوله  راهنمایی نمرست

اوه پس هنوز رفوزه شدن هست

ممنون که توضیح دادی

قبول میشه نگران نباشید

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

به دخترتون بگین از کلاس اول همه نمراتم خیلی خوب بود وقتی رفتم راهنمایی بکوب میخوندم و نمراتم زیر 19 ...

خب عزیزم باید مهم باشه برات🙁

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

خیلی درونگراست در مورد مشکلایی که داره اصلاً با هیچکس صحبت نمیکنه

با روانشناس شاید حرف زد...