2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 21 پست
عمرن ک قبول نمیکردم جا بچشی😐😐😐😐سنه باباتو داره توم هنوز بچه ای اصن چطوری ب ازدواج فکر میکنی ۱ سا ...

😂😂منم 18 سالمه 2ماه دیگ میشم 19 فکر کنم 

اخلاقش خوبه درک میکنه سنش ب قیافش نمیخوره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂منم 18 سالمه 2ماه دیگ میشم 19 فکر کنم  اخلاقش خوبه درک میکنه سنش ب قیافش نمیخوره

اصلا قبول نکن اصلااااا ینی چی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐میخای خودتو بدبخت کنی بخدا ک هنوز بچه ای عه نکن با خودت این کارو حیفه بخدا حیف میشی اصلا ازدواج خوب نیست واقعا اون چیزی ک فکرشو میکنی نیس خیلی بدبختی و سختی داره ۱۰ سال دیگه تو ۲۸ سالته یارو ۴۳😐😐😐💔🤌🏻

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
😂😂چ بدونم خب نظر خاستم  هرکاری بخام کنم کارم نداره  خوبیش خیلی بیشتر از بدیاشه ا ...

صداش ن...  سنش زیاده😐😐😐💔🤌🏻همین کارا رو میکنید ک تو سنه کم خودتون رو بدبخت میکنید جدا عجب وای من چرا دارم برا تو حرص میخورم اخه تو خودت دلت برا خودت نمیسوزه من چی بگم دیگه عرررررر 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔