2777
2789

چه عاملی باعث به وجود آمدنش می‌شود...

تُل به‌ معنی گِرده یا چیز دیگر مثل خرده غذا، دانه‌های حبوبات مثل عدس، ماش، گندم، شاهدانه و گاهی نخود و لوبیا یا خرده گوشت و سبزی و بعضاً جسم خارجی کوچک مثل خرده استخوان، کاغذ خرده یا باقی‌ماندهٔ غذائی است که خوب جویده نشده است، که معمولاً نوزادان از زمانی‌که شروع به غذا خوردن می‌کنند چون تجربهٔ جویدن و بلع کامل را ندارند و یا در سنی که تازه به چهار دست و پا رفتن افتاده‌اند به این معضل گرفتار می‌شوند زیرا هر چیزی را به دور از چشم مادر در دهان می‌گذارند که در نتیجه بیشترین مشتریان تُل گیر کودکان ۱ تا ۵ سال هستند....متاسفانه من با این سن درگیر شدم و گلوم درد میکنه و باد کرده ...تجربه ای دارین😞😞

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

هن؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من چند سال پیش ۳ هفته درگیر دکتر بیمارستان بودم تبش پایین نمیومد ..تو بیمارستان ی خانم گفت احتمالن تول داره..ببرن ب فلان آدرس ..رفتیم ..توگیر بود خانمه

هیچی دیگه تا برگستیم خونه دیدم تب پسرم افتاده حالش خوب شد

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

خالم چندباری این کارو انجام‌ داده و راضی بوده اما خودم شخصا اطلاعی ندارم...

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
تل گیری چه کوفتیه برید دکتر عموکی یا متخصص کودکان 

دکتر عمومی رفتم فقد انتی بیوتیک تجویز کرد

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خالم چندباری این کارو انجام‌ داده و راضی بوده اما خودم شخصا اطلاعی ندارم...

خیلی ممنون

اسم علمیش چیه؟

اسی هر مریضی ساده ای هم اسمش بیاری

من میگم علم  نوین

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

خاله همسرم اینکار رو میکنه چن. دفعه میگفت برای بزرگ سال رو گرفته تیغ ماهی و این چیزا بوده 

با روغن زیتون با بادام گلوتونو چرب کنید از زیر لوزه ها به سمت پایین ماساژ بدید و هی آب بخورید شاید خود به خود رفع شد نشه باید یکی براتون تو بینی فوت کنه 

پسر من چند سال پیش ۳ هفته درگیر دکتر بیمارستان بودم تبش پایین نمیومد ..تو بیمارستان ی خانم گفت احتما ...

خداروشکر..منم انقد حالم بد میشه این روزا ک رو اوردم ب این روش خواستم اطلاعات کسب کنم🙏

خاله همسرم اینکار رو میکنه چن. دفعه میگفت برای بزرگ سال رو گرفته تیغ ماهی و این چیزا بوده  با ...

از صبحه هی با روغن زیتون چرب میکنن گلومو متاسفانه خوب نمیشم اصلا حتی از درد چشام درد میکنه حس میکنم تب دارم

تول گیری به  سه روش انجام میدن یا با ماساژ رد میکنن 

یا از طریق بینی فوت میکنن یا دستکش میپوشن با انگشت مواد غذایی رو در میارن ازحفره گلو .بنظرم ماشاژ دادن و رد کردن  و فوت کردن بهتره .علائمش هم تو همه مثل هم نیست بعضیها بوی بد دهان و عفونت دارن ممکنه عفونت به لثه و دندان ها و گوش و چشم ها و گلو هم بزنه .سرفه و نفس تنگی و تب و بی حالی هم بعضی وقتها بیرون روی زیاد یا بی اشتهایی و خارش چشم ها و ورم سینه و گلو هم بهمراه میاره ..اما باید دقت کنی ممکنه بعداز اینکه توگل گیر چیزی که تو حفره بود در آورد حفره گشاد بشه و جا بازکنه باید قبل غذا خوردن استخون از غذاها جدا کنی و گوشت خوب ریز ریز بشه  .گوشت و حتی میوه  هرچی میخوری خوب جویده بشه و تا حد امکان تا یه مدتی که حفره بسته بشه هرچی میخوری رنده بشه .چند نفر رو میشناسم بزرگسال هستن اما هرچی میخورن گیر میکنه تو حفره گلو  و هر هفته و هر دوروز یکبار باید برن پیش تول گیر .بعضی از اینهایی که تول گیری میکنن خودشون بلدن حفره رو ببندن که دیگه گیر نکنه  ازشون سوال کن بگو پول بیشتر هم بخواین میدم اما حفره رو برام ببندین دیگه چیزی نمونه تو گلوم .دکترها هم میگن لوزه سوم هست باید عمل بشه و تول گیری رو قبول ندارن .

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

دخترم چن روز پیش خیلی سرفه های شدید میکرد تو خواب هم بیشتر _تب هم کرد یک شبانه روز _و ابریزش بینی و عطسه هم داش_من فک میکردم از دندونه_ولی یهو مادرم گف این سرفه هاش مشکوکه چیزی گیر کرده حتما 🤔منم گفتم پس ببرم پیش بندی ،بردم و ی بادوم درومد _ازون شب خداروشکر سرفه ش قطع شد راحت خوابید 🌷

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
اسم علمیش چیه؟ اسی هر مریضی ساده ای هم اسمش بیاری من میگم علم  نوین

تانسیل استون اگه اشتباه نکنم