تول گیری به سه روش انجام میدن یا با ماساژ رد میکنن
یا از طریق بینی فوت میکنن یا دستکش میپوشن با انگشت مواد غذایی رو در میارن ازحفره گلو .بنظرم ماشاژ دادن و رد کردن و فوت کردن بهتره .علائمش هم تو همه مثل هم نیست بعضیها بوی بد دهان و عفونت دارن ممکنه عفونت به لثه و دندان ها و گوش و چشم ها و گلو هم بزنه .سرفه و نفس تنگی و تب و بی حالی هم بعضی وقتها بیرون روی زیاد یا بی اشتهایی و خارش چشم ها و ورم سینه و گلو هم بهمراه میاره ..اما باید دقت کنی ممکنه بعداز اینکه توگل گیر چیزی که تو حفره بود در آورد حفره گشاد بشه و جا بازکنه باید قبل غذا خوردن استخون از غذاها جدا کنی و گوشت خوب ریز ریز بشه .گوشت و حتی میوه هرچی میخوری خوب جویده بشه و تا حد امکان تا یه مدتی که حفره بسته بشه هرچی میخوری رنده بشه .چند نفر رو میشناسم بزرگسال هستن اما هرچی میخورن گیر میکنه تو حفره گلو و هر هفته و هر دوروز یکبار باید برن پیش تول گیر .بعضی از اینهایی که تول گیری میکنن خودشون بلدن حفره رو ببندن که دیگه گیر نکنه ازشون سوال کن بگو پول بیشتر هم بخواین میدم اما حفره رو برام ببندین دیگه چیزی نمونه تو گلوم .دکترها هم میگن لوزه سوم هست باید عمل بشه و تول گیری رو قبول ندارن .