2777
2789
عنوان

تُل گیری❌️❌️❌️❌️❌️❌️❌️علم نوین و یا طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 32 پست

فوت محکم در بینی.. 

البته دهن باید حتمً باز باشه تا گوش اذیت نشه.. 

دوم ماساژ همون قسمت بر آماده از زیر گلو ب سمت پایین گلو همراه با قورت دادن آب دهن با مقداری آب. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
دخترم چن روز پیش خیلی سرفه های شدید میکرد تو خواب هم بیشتر _تب هم کرد یک شبانه روز _و ابریزش بینی و ...

اخییی عزیزم 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فوت محکم در بینی..  البته دهن باید حتمً باز باشه تا گوش اذیت نشه..  دوم ماساژ همون قس ...

پس ینی برم انجام بدم ....چون فقد دارم ماساژ میدم 😞🥺

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
تول گیری به  سه روش انجام میدن یا با ماساژ رد میکنن  یا از طریق بینی فوت میکنن یا دستکش م ...

بعله متاسفانه قبول ندارن...ممنونم از اطلاعات مفیدتون

از صبحه هی با روغن زیتون چرب میکنن گلومو متاسفانه خوب نمیشم اصلا حتی از درد چشام درد میکنه حس میکنم ...

ببین فقط چرب کردن نه ها این گلو رو به سمت پایین هی ماساژ بده خودت بهتر میفهمی کجاته چون دردشو میکشی 

بعد آب بخور تو بینی هم میتونی روغن بادام شیرین بریزی بوی خاصی نداره میره ته حلقت بعد به یکی از اعضای خانواده بگو تو هر بینی ی بار فوت کنه رد میشه ماساژ بدی زودتر رفع میشه 

بعله متاسفانه قبول ندارن...ممنونم از اطلاعات مفیدتون

خواهش میکنم 💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

ببین فقط چرب کردن نه ها این گلو رو به سمت پایین هی ماساژ بده خودت بهتر میفهمی کجاته چون دردشو میکشی& ...

خیلی ممنون امتحان میکنم🙏

ولی من دو تا پسرام درگیر شدیم کللللی دوا و دکتر بردم خوب نشدن

طوری که تب میکردن و بعد چن روز هیچی نمیتونستن بخورن

خوابشون زیاد میشد وقتی رفتم شهرستان پدرشوهرم تا دیدن گفتن (طول تول) دارن من چون اعتقاد نداشتم اولش مقاومت کردم

آخرش راضی شدم و بردیم پیش یه خانومی

باور کنید توی راه برگشت حال بچه ام خوب شد

کلی آجیل از گلوی بچه در آورد پول هم نگرفت

آخه دم عید بود بچه ها موقع بدو بدو بازی آجیل خورده بودن و....

خلاصه رد نکنید همینطوری این قضیه چندین بار پیش اومد ومن دیگه سر بچه دوم مقاومت نمیکردم می‌بردم و خوب میشد

ولی من دو تا پسرام درگیر شدیم کللللی دوا و دکتر بردم خوب نشدن طوری که تب میکردن و بعد چن روز هیچی ن ...

اخه من ک بچه نیستم من چرا اخه؟😞ینی از شدت درد گردنم درد میکنه و بیحالم

راستی خانومه اصلا بچه رو اذیت نکرد طوری که گریه هم نکرد فقط گلوش رو طوری ماساژ داد و بچه عوق زد کلی چیز ریخت بیرون

جلوی چشم خودمون

نمیشد گفت چیزی دهنش گذاشت چون زیاد بود و اینکه اصلا دهنش دست نزد