2777
2789

بعد چند ماه سکوت و صبر دیگه خسته شدم

یک تنه برای زندگی جنگیدن خیلی سخته!

نخاسته شدن زجراوره اونم برای یک زن

هی میگه برو ازت متنفرم برو ب زندگیت برس بذار منم زندگی کنم از قیافت بدم میاد و...

تاالانم منتظر مونده بود بچم ب ۷سالگی برسه

البته هنوز نرسیده یک سال و نیم مونده.

ولی از تکرار هرروز و هرساعت این حرف کم اوردم

حرف اخرمو زدم گفتم برو دادخاست بده میام حضانت و بهت میدم و از خونه میرم ولی دیگه دنبالم نیا چون برنمیگردم 

بااین ک قلبم داشت از فکر دوری بچم پاره میشد ولی باز خیلی قوی گفتم فقط مرد باش و برو مثل همیشه فقط ادعا نکن برو تمومش کن منم میام ولی فقط فردا فرصت داری

اگه فردا نرفتی این بازی و این زندگی مسخره ای ک ساختی رو تمومش کن بیا درست زندگی کنیم

مسخره کرد خندید 

اولش باورش نشد بعدم ک باور کرد سکوت کرد

انگار انتظار این حرف و ازم نداشت فکر نمی‌کرد بگم بچه مال خودت فقط ولم کن

بعد اون همه توهین و تحقیر نرفتم

الانم رفتنم براش عجیب بود

انگار تو ذهنش این بود چرا کم آورد ؟چیشد؟

بچه ها فرداروزیه ک اگه بره برای درخاست حضانت زندگی من رسما تموم میشه

زندگی ای ک ب سختی ساختم خیلی تلاش کردم از دستش ندم ولی دیگه کم اوردم 

ذره ذره اب شدم🙂

میشه برام دعا کنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا کمکت کنه 

بچه ها کسی امروز منو شکایت کنه کی پیامش برام‌میاد 

منتظرم  استرس دارم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
حضانت بچرو ميتوني بگيري نگران اين نباش تو فقط ازاين ادم سمي دور كن خودتو

عزیزم نمیخام حضانتشو

چون اگه ببرمش باباش میره پی عیاشیش 

میخام یکم مسئولیت بچه گردنش باشه

۶ساله گردن منه همش میگه ت مگه چیکار کردی ببینم اون چیکار میکنه