2777
2789
عنوان

فردا سرنوشت بچم معلوم میشه 🙂با من یا بی من؟!🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 46 پست
عزیزم نمیخام حضانتشو چون اگه ببرمش باباش میره پی عیاشیش  میخام یکم مسئولیت بچه گردنش باشه ۶س ...

افرين خيليم خوبه

بالاخره قرار نيس تااخر عمر نبينيش كه يه روزاييم ماله توعه

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرا بره . ولی افرین بهتون که اینجوری حرف زدین . از این به بعد خودتونو خیلی قوی نشون  بدین به خودتون بیشتر برسین . بیرون برین برای خودتون تنهایی وقت بزارین . حتی بگو بچه رو میتونی داشته باشی من جایی کار دارو یا برنامه دارم حالا احساس خطر کنه تازه قدرتو میدونه . شیوه زندگیتو کلا عوض کن بعضیا لیاقت رو راستی و محبتو‌ندارن

انشالله که خدا روزای خوب برات رقم بزنه،من باتمام وجودم درکت میکنم،فرار میکنم ازفکردن به گذشته از روزهای سخت طلاق و دادگاه کشی،متنفرم از مرور کردنشون،قوی باش خدابزرگه

خدایا خودت حفظش کن🙏
عزیزم نمیخام حضانتشو چون اگه ببرمش باباش میره پی عیاشیش  میخام یکم مسئولیت بچه گردنش باشه ۶س ...

فقط بچه آسیب میبینه

مردا فقط به فکر خودشونن

بخاطر بچه از خودشون بگذرن؟

کاش بچه تو میاوردی پیش خودت خودت خوش بختش میکردی

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

شکایت بابت چی

شوهرم شکایتمون کرده به عنوان  تهمت زدن و اختلاف

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤