2777
2789
عنوان

فردا سرنوشت بچم معلوم میشه 🙂با من یا بی من؟!🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 46 پست
عمرا بره . ولی افرین بهتون که اینجوری حرف زدین . از این به بعد خودتونو خیلی قوی نشون  بدین ...

اره واقعا میخام یکم برای خودم وقت بذارم

ازین همه سختی خسته شدم

حتی تلافی کردن ی اشتباه مدت زمان داره ولی شوهر من فک میکنه من رباتم احساسات ندارم میخاد همه عذابارو من بکشم خسته شدم واقعا خسته شدم

چ شکایتی عزیزم

شوهرم کرده ازمون 

به عنوان اختلاف و تهمت زدن بهش 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات از صمیم قلبم دعا میکنم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
اره واقعا میخام یکم برای خودم وقت بذارم ازین همه سختی خسته شدم حتی تلافی کردن ی اشتباه مدت زمان دا ...

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند . یه مدت با نبودنت بهش بفهمون که چقدر زندگی میتونه سخت باشه . اگه شرایط داری چند  روز برو‌ خونه پدرت یا جایی بچه تم پیش خودش بمونه بزار بفهمه‌چقدر بچه داری و همه‌ چیز سخته

مرسی عزیزم لطف کردی صبح بیدارم نکرد کنسل شد

خدا را شکر سایه ات ۱۲۰ سال بالای سر بچه ات باشه.

انشالله چراغ خونه ات روشن و شوهرتانم سرعقل بیاد و بهترین زندگی را داشته باشید.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
مرسی عزیزم انشالله خدا بهترشو ب شماهم بده مهربون🥲

فدات🌺