2777
2789
نترس عزیزم دکتر و ماما کنارت هستند  به این فکر کن به زودی فسقلی تو بغلته🥰🥰

میگم چطوری باید ماما همراه بگیرم آخه شهر ما کوچیکه تو بیمارستان هم زیاد به مریضا بها نمی‌دن دوستدارم ماما همراه خودم بگیرم ولی نمی‌دونم چطوری

سادگی : جرم بزرگیست مجازاتش نه که مرگ نه که حبس بلکه زیست و زندگی در حصار مردمان بی وجدان است.

اگر باردار بودی بدون که خدا این بیتاقتو به تو داده عزیزم که موجود دو پای کوچولویی رو بهت داده استرس ...

حق با شماست درسته

ممنون از وقتی ک گذاشتین و باهام صحبت کردین استرسم کم شد

امیدوارم به اسونی بگذره و به سلامتی نی نی رو بغل بگیرین💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون از راهنماییتون میشه بدونم بارهنگ چی هست از کجا باید خریداری کنم 

خواهش میکنم عزیزم....از عطاری بارهنگ بخر هر روز بعد ناهار یه قاشق غذاخوری بارهنگ با یه لیوان آبجوش بریز تو قوری و 15دقیقه بزار مث چایی رو کتری یا سماور دم بکشه بریز تو لیوان بخور هم خوده بارهنگو بخور هم آبشو ینی اینکارو انجام بدی دیگه نه زایمان ترس داره نه درد

حق با شماست درسته ممنون از وقتی ک گذاشتین و باهام صحبت کردین استرسم کم شد امیدوارم به اسونی بگذره ...

قوربونت برم عزیزم ان شا الله تو هم این هفته خبر های خوب بشنوی 🙏🤩🥳

سادگی : جرم بزرگیست مجازاتش نه که مرگ نه که حبس بلکه زیست و زندگی در حصار مردمان بی وجدان است.

قراره طبیعی به دنیا بیاد قلبم تو گلومه

یه ذره ترس طبیعیه چون نمیدونی چی درانتظارته منم دقیقا مثل تو بودم بس کههههه از اینور اونور اززایمان طبیعی بدشنیده بودم 

ولی همینقد بهت بگم که بهترررررررین تجربه عمرم بود قابل وصف نیست .... لحظه ای که بچه دنیا میاد توصیف نشدنیه بهترین حس دنیا رو تجربه میکنی ... یهو تموم دردات صفر میشن و بچتو بغل میکنی .... اون اولین باری هم که شیر میدی خییییلی حس خوبی داره 

واسه منکه عالی بود کلی با تصوراتم و چیزایی که بقیه میگفتن فرق داشت

این تاپیکو حتماااا بخون من اینو خوندم و عمل کردم بنظرم بخاطر اینا بود که زایمانم عالی بود حالا چندتا شو میگم ولی حتما برو بخون خودت ...

یکی اینکه یه دعایی هست باید روی آب بخونی و فوت کنی و ببری بیمارستان بین دردات بخوری ازش .... چند تا دعا هم هست مینویسی روی کاغذ و میبندی به رون پا ...یکی واسه پای راسته یکی پای چپ دعاهاش فرق میکنن... چندتا چیز دیگه م هست که خودت بری بخونی بهتره

خداجونم شکرت😍
خواهش میکنم عزیزم....از عطاری بارهنگ بخر هر روز بعد ناهار یه قاشق غذاخوری بارهنگ با یه لیوان آبجوش ب ...

خیلی ممنون 🙏🙏🙏🙏

میگم چطوری باید ماما همراه بگیرم آخه شهر ما کوچیکه تو بیمارستان هم زیاد به مریضا بها نمی‌دن دوستدارم ...

برای زایمان کلاس های مشاوره نرفتی؟ 

اونجا اگه بگی ماما می‌خوام بهت معرفی میکنند

قراره طبیعی به دنیا بیاد قلبم تو گلومه

اها اینم بگم که اصلا نباید استرس داشته باشی وگرنه زایمانت خوب پیش نمیره دقیقا مثل تخت کناری من که خیلی استرس داشت و جیغ و داد میکرد و اصلا حالش خوب نبود .... 

من اصلا استرس نداشتم همش میگفتم زایمانم عالی پیش میره حتمااا (یجورایی تلقین میکردم و واقعا تاثیر داشت) ... جیغ نکشیدم اصلا فقط درست تنفس کردم 

خداجونم شکرت😍
یه ذره ترس طبیعیه چون نمیدونی چی درانتظارته منم دقیقا مثل تو بودم بس کههههه از اینور اونور اززایمان ...

من از این میترسم بچم چیزیش بشه به خدا که میمیرم  استرس اونو دارم آخه بیمارستان مون زیاد مجهز و پیشرفته نیست خصوصا که میگن پرستاران خیلی بد رفتاری میکنن با مریضا

برای زایمان کلاس های مشاوره نرفتی؟  اونجا اگه بگی ماما می‌خوام بهت معرفی میکنند

نه نرفتم چون پساری داشتم از خانه اصلا بیرون نرفتم 

اها اینم بگم که اصلا نباید استرس داشته باشی وگرنه زایمانت خوب پیش نمیره دقیقا مثل تخت کناری من که خی ...

راس میگی اگه تلقین کنی به خودت همون میشه که میخوای 

اگه کلاس نرفتی برو بیمارستانی که میخوای زایمان کنی بگو مامای همراه می‌خوام ،بهت معرفی میکنند از ماما ...

اها خیلی ممنون