2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر سرتو درد نیارم من دو روزه عقب انداختم شیش روزه درد شدید پریود دارم ینی کل دستگاه زنونه کللل ...

ولا منم همین علایم رو داشتم اول بارداری  میگفتم الانه که پریود بشم حتی بی بی چک هم استفاده کردم ولی چون تازه حامله شده بودم نشون نداد تا شش هفته رفتم آزمایش خون دادم مثبت بود 

ولا منم همین علایم رو داشتم اول بارداری  میگفتم الانه که پریود بشم حتی بی بی چک هم استفاده کردم ...

میگم برم ازمایش بدم خودمو راحت کنم؟یا همون سونوی شکمو برم؟

چون اصلا ب بی بی چک اعتمذد ندارم

چرا خب چه اشکالی داره حامله باشی بلاخره که یه روز باید مادر بشی دیر و زود که اداره 

اره درست میگی 

ولی مادر شدنو در خودم نمیبینم

رو تربیت بچه وسواس دارم همش میترسم از عهدش بر نیام مامان بدی بشم

سی و شش هفته و چهار روز 

خب از الان پیاده روی نکن یهفته دیگه پیاده رویاتو شروع کن با خیال راحت 

فقط حتماااا از اول38هفتگیت هر روز بعد ناهارت بارهنگ دم کن بخور بشددددت زایمانتو راحت میکنه من سر پسرم تجربه کردم واقعا معجزه کرد

اره درست میگی  ولی مادر شدنو در خودم نمیبینم رو تربیت بچه وسواس دارم همش میترسم از عهدش بر نی ...

اگر باردار بودی بدون که خدا این بیتاقتو به تو داده عزیزم که موجود دو پای کوچولویی رو بهت داده استرس هم نداشته باش مطمن باش هیچ مامانی بدی بچشو نمی خواد 

خب از الان پیاده روی نکن یهفته دیگه پیاده رویاتو شروع کن با خیال راحت  فقط حتماااا از اول38هفت ...

خیلی ممنون از راهنماییتون میشه بدونم بارهنگ چی هست از کجا باید خریداری کنم 

وویس قرآن گوش کنید

با خدا حرف بزنید

نفس عمیق بکشید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
 ولی من خیلی میترسم از ترسم پیاده روی نمیکنم دهانه رحمم یک سانت و نیم بازه

برو خاطرات زایمان بچه های تی نی سایتو بخون ،مراحلشو بدونی درست کمتر میشه 

آدما وقتی بدونن چی به چی میشه ترسشون کمتر میشه ،در رابطه چیزی ندونستن ترسو بیشتر می‌کنه 

بعضیا اونقدر قشنگ مراحل رو توضیح دادن که تو فلان سانت فلان قدر درد داشت فلان کردم فلان بردم خوندم خوردم بخون

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست