2777
2789
عنوان

هرکسی روبیکا داره بیاد

271 بازدید | 24 پست

سلام دوست عزیز

من با فروش محصولات اورجینال اروپایی .. برند های اوردینری..بادی شاپ.. لورال.. لانکوم..کلینیک..نوتروژینا.. در خدمتتون هستم.

کانال روبیکا دارم در خدمتتون هستم.. لطفا حمایت کنید..

ان شاءالله بهترینها سهم قلب مهربونتون بشه

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه پیج آموزشی دیدم تو روبیکا که میتونین ازش کسب درآمد کنین کل آموزش هاش رایگان Amozesh_golesar ...

حتما عزیزم.. لطفا شما هم حمایت کنید

ممنونم عزیزم.. ان شاءالله خدا براتون بهترینهارو بخاد

سلام عزیزم از تاپیک هاتون‌متوجه شدم شما جراحی بواسیر شدید.منم ۶ روزه جراحی شدم خیلی درد دارم موقع دفع خیلی میسوزه و خیلی کم مدفوع میکنم ولی هربار میرم دسشویی دفع میکنم انگار مقعدم سنگ گذاشتن کی خوب میشم؟میشه راهنماییم کنید؟

سلام عزیزم از تاپیک هاتون‌متوجه شدم شما جراحی بواسیر شدید.منم ۶ روزه جراحی شدم خیلی درد دارم موقع دف ...

عزیزم درخواست دوستی رو قبول کردم اونجا جواب میدم

ببخشید من دیر اومدم سایت