2777
2789
عنوان

پیام نور شیمی یا میکروبیولوژی

580 بازدید | 13 پست

کسی و میشناسین پیام نور شیمی کاربردی یا محض یا میکروبیولوژی بخونه ؟؟

میخواستم حدودا رتبه قبولی رو بدونم

اینا رشته های با کنکورن رشته های بدون کنکور حداقل معدل و میدونین؟؟؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

دوتا رشته فوق العاده سخت و فرسایشی بدون بازار کار بدون کنکور هم فکر کنم بشه بری

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدل16 بدون کنکور  شیمی کاربردی میخونم پیام

جدی بدون کنکور تونستی ؟؟من اون سال معدل مهم نبود نزدیک ۱۵ خورده ای شدم الآنم که ترمیم کردم معدل تو کارنامه عوض نمیشه 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
دوتا رشته فوق العاده سخت و فرسایشی بدون بازار کار بدون کنکور هم فکر کنم بشه بری

من سه سال پشت کنکور موندن ولی درس نخوندم امسال واقعا می‌خوام بخونم ولی می‌خوام یه رشته برم که خانوادم اجازه بدن فک نکنم دولتی چیز خوب بیارم آزادم هزینش زیاده راجبه پیام نورم اطلاعات ندارم

کار داره؟ 

تو آزمایشگاه 

کنترل کیفیت انواع شرکت ها و کارخونه ها

اگه ارشد داشته باشی ک داروخانه هم میتونی بزنی خودت

بازار کارش اگه اشنا داشته باشی خیلی بهتره اما خب زیادم بد نیس

متاسفانه رشته های علوم پایه تو ایران زیاد طرفدار نداره اما خارج خیلی خوبه حتی ازمهندس و معلم و اینا هم حقوق و جایگاهشون بالاتره

اگه بورسیه بشی عالیه ولی خب اینجا هم جوری نیست ک نتونی کار پیدا کنی

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
جدی بدون کنکور تونستی ؟؟من اون سال معدل مهم نبود نزدیک ۱۵ خورده ای شدم الآنم که ترمیم کردم معدل تو ک ...

معدل کل مهمه؟  کارنامتو کاری ندارن تو سنجش هر چی بزنه

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830
معدل16 بدون کنکور  شیمی کاربردی میخونم پیام

شهریش چقدره ؟؟

جدی بدون کنکور تونستی ؟؟من اون سال معدل مهم نبود نزدیک ۱۵ خورده ای شدم الآنم که ترمیم کردم معدل تو ک ...

اره ورودی99 بودم 

اره ورودی99 بودم 

معدل نهایی مهمه یا کل ببخشید زیاد سوال میپرسم

شهریش چقدره ؟؟

بستگی ب واحدهایی ک برمیداری داره مثلا اوایل 1تومن میشد اما الان چون هم ترم بالایی ام هم عملی زیاد دارم نزدیک 2ونیم یا3 تومن میشه

من سه سال پشت کنکور موندن ولی درس نخوندم امسال واقعا می‌خوام بخونم ولی می‌خوام یه رشته برم که خانواد ...

عزیزم من تجربه پیام نور ندارم ولی میکروبیولوژی آزاد خوندم بازار کار رشته های پایه افتضاح و درساش سخت و سنگین رشته های دهن پر کنی هستن مثلا بگی میکروبیولوژی ولی آینده چندانی نداره مگر تا مقطع دکتری پیام نور هم به خاطر نحوه تدریسشون که اغلب دانشجو خودش باید دنبال مطالب درس مطالعه باشه برای اینجور رشته ها سخته صرفا به خاطر حرف خانوادت آینده خودتو تباه نکن بعدا شرمنده جوونی و خودت میشی یه رشته دیگه انتخاب کن تا حداقل خوندنش و ادامه دادنش راحت تر باشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم من تجربه پیام نور ندارم ولی میکروبیولوژی آزاد خوندم بازار کار رشته های پایه افتضاح و درساش سخت ...

نه عزیزم الان این قانون اومده که میتونی روزانه بخونی و دوباره کنکور بدی منم می‌خوام کنکور بدم همین ۴۰۳ ولی می‌خوام این یه سالو برم دانشگاه فک میکردم با رتبه کم میتونم برم شیمی پیام نور صرفا واسه همین که اسمش قشنگم یک سال یدک بکشم ولی الان فهمیدم با معادله به ما هم سه سال پیش میگفتن وقت برای نهایی نزارین معدلم ۱۵/خورده آیه فک نکنم بتونم برم