2777
2789
عنوان

دیگه نمی‌خوام بچه دار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 79 پست
به خدا این چند سال اصلا راحت زندگی نکردم فقط دو سال بعد از تولد پسرم خوب بود .خستم دلم می خواد دیگه ...

منم دقیقا مثل شما بودم حالا یه عالمه جنین فریز دارم ولی خودم طبیعی باردارشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزجان... سوال😉پسر اول و بعد از چند بار آی وی اف خدا بهت داد؟  توی چند سالگی؟؟؟ آی یو آی اصلا نشدی؟ 

بسه یدونه. خودتو ازیت نکن. میخوای چیکار. همینم قشنگ تربیت کن. موفق شه. لذتشو ببری. زحماتت هدر نره

عزیزم بگو شوهرت اگه بعدا بفهمه بد میشه برات دیگه این تیر آخرو بزن شاید خدا خواست و یه بچه دیگه دنیا اومد از بهونه های شوهرت برا بچه بعدی راحت بشی

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
بله .ولی شوهرم بارم می خواد .اینک بگم دیگه ۴۱ سالمه 

عزیرم این تصمیمی نیست که شما فقط به خودت اکتفا کنی بله منی که تو این راهم بهتون حق میدم که خیلی خسته باشید ولی این تصمیم دو نفره اس

وسایل خونه و کارای دیگه رو همیشه میتونید بگیرید.  ولی بچه دار شدن که همیشه نیستش....  یک ...

داروهای هورمونی باعث پوکی شدید استخون. ریختن دندونا. موهای سر. پیری پوست صورت. از همه بدتر داغون شدن اعصاب و روان میشه. کبد منفجر میشه. 

اصلا ارزششو نداره. بعد یه بچه با آی وی اف و خوردن سالها دارو آدم 100سال پیر و خسته میشه. 

اگه طبیعی باردار میشد خوب بود.