2777
2789
عنوان

دیگه نمی‌خوام بچه دار بشم

1057 بازدید | 79 پست

ده سال پیش بعد از ۴ سال بالاخره با آی وی آف بچه دار شدم .خیلی خرج‌کردیم. خییللیییی اذیت شدم همه دنبال خرید خونه و ... بودن من تو مطب در به در دنبال درمان .بعد از پسرمم هم ۴ بار دوباره آی وی آف کردم و نشد الان ۵ سال میشه که دیگه دنبال دوا و درمان  نرفتم .یک سال هم میشه که کار پیدا کردم می خوام به خودم برسم دندونام ایمپلنت کنم .چشمام لیزر کنم .وسایل خونم را بعد از ۱۵ سال عوض کنم ،یعنی می خواستم دیگه بیخیال بچه بشم تا  اینکه از بیمارستان زنگ زدن گفتن بیاید تکلیف جنین فریزتون مشخص کنید ولی من از ترسم به شوهرم نگفتم دیگه خستم دلم نمی خواد دوباره دکتر برم می خوام  بعد از ۱۵ سال تازه زندگی کنم ،😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری 

به نظرم بیخیال شو ب زندگیت برس 

همه چیز ک بچه نیست

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
به خدا این چند سال اصلا راحت زندگی نکردم فقط دو سال بعد از تولد پسرم خوب بود .خستم دلم می خواد دیگه ...

به شوهرت بگو بعدا متوجه بشه باز دردسر میشه برات 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
بله .ولی شوهرم بارم می خواد .اینک بگم دیگه ۴۱ سالمه 

او دیگه بارداری برات خیلی سخت میشه ‌ .حوصله میخواد بچع 

پس ولش نگو 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
مامانم میگه بگو ولی میترسم بگه بازم برو دکتر به خدا دیگه خستم ،😭

ب مامانت هم گفتی و ب اون نگفتی ؟

اون که نمیتونه مجبورت کنه ... به هرحال به نظرم بهترین کار اینه که با هم تصمیم بگیرید