2777
2789

اتاق پره آدمه یکیشون اومده گیرداده دست وپاهات حس دارن برداشته معاینه یکیشون که داییمون میشه اومده بهم میگه واتوکه خودتواین قدرجرمیدادی هیچیش نشده یکی اومده چشش کج شده بوداومده سرجاش درحالی که دست وپاش فقط بی حس بود

ببین عزیزم احترام هر کسی دست خودشه وقتی خودش شعور نداره عملا داره میگه بهم بی‌احترامی کنید فامیل کوچک‌ترین ارزشی ندارند که بخواید به خاطرشون با اینکه روابط قطع نشه چیزی نگید بذار بشه به جهنم توی ایران اکثر فامیلا یه مشت حسود و فضولن نباشن بهتره پس جوابشون رو حتما بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زایمان کرده بودم فامیلا میومدن از وزن بچه تا رنگ پوست میگفتن حالم بدمیشد دوس داشتم خفشون کنم با ا ...

برادرشوهرم خودش چیزی بگی آدموپاره میکنه من نبودم مامانم میگه اومده میگه به پدرت عموجون چشمت اومده سرجاش میگم چراچیزی نگفتی 

برادرشوهرم خودش چیزی بگی آدموپاره میکنه من نبودم مامانم میگه اومده میگه به پدرت عموجون چشمت اومده سر ...

ببخشید یه چیزی میگم ناراحت نشید 

حضرت نوح هرکسی از کشتیش انداخت بیرون یه راست افتاده تو فامیل شما🙄😪

زندگی فقط ۱۰۰ سال اولش سخته 
ممنون 

حالا منم دارم حرص فامیلو میخورم اما بااین تفاوت که وقتی تومهمونیم همههههه خودشونو خوشبخت نشون میدن ب شوهراشون جلو همه عاااقاییم دختر عمم شوهرش بش زنگ زده توجمع میگ صاحبم زنگ میزنه😐😐😐دلم میخواد خودمو خفه کنم انقدددددر به شوهراشون میناااازن خدایا خدایا منم مثل پخمه ها یبار اسم شوهرمم نمیارم فامیلامون توجمع از سرکول شوهراشون بالا میرن

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤